Εγώ,η Πολυάννα,ο Καίλας και ο Zeni Geba

by 02:44 0 Φώναξαν
Πω πω το blog μου αρχίζει και μοιάζει με αυτό της μικρής ορφανής Πολυάννας που όλα της πάνε στραβά στην ζωή της (μαλακία είπα τώρα που το κοιτάω στο wiki λέει ότι εκείνη ήταν αισιόδοξη, ωστόσο αφήνω την σύγκριση για τι μετά δεν ξέρω τι να βάλω για να κολύσει το κύριως θέμα). Θα μπορούσα να το συγκρίνω και με αυτό του Βασιλάκη Καΐλα αλλά δεν βαριέσαι. Πως να δείξω την αμερικλανοσύνη που με διακατέχει.

Μια που είπα για Βασίλη Καΐλα ας σας πω και μια ιστορία για ένα ορφανό παιδάκι που όταν μεγάλωσε αποφάσησε ότι θα κάνει τα πάντα για τον Παρά και έγινε ο τρελός παραδόπιστος.
Η αλλιώς ο

Zeni Geba / Money Crasy
.




και που λέτε... τελικά οι Ιάπωνες δεν βγάζουν μόνο κωμωδίες στην τηλεόραση τους, βγάζουν και σοβαρές σειρές. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες βασίζονται σε manga (τα οποία εννοείται ότι δεν έχω μπει στον κόπο να τα διαβάσω). Έτσι λοιπόν ο Ζένης Γκέμπας, που σημαίνει ουσιαστικά Τρελός με τα λεφτά. Μεγάλωσε στους δρόμους όταν πέθανε η μανούλα του που δεν είχε λεφτά να πάρει φάρμακο, ο πατέρας του ένα ρεμάλι και μπεκρής τους άφησε πριν καιρό αλλά όχι πριν καταφέρει να σημαδέψει το γλυκό πρόσωπο του παιδιού του. Το σημάδεψε λοιπόν με μια ουλή στο μάτι, η οποία καταρράκωσε λέγω, την ψυχολογία του παιδιού καθώς τον γάμησε λίγο εμφανισιακά. Όχι απλά του κατάστρεψε την μόστρα, αλλά του διαστρέβλωσε και την όραση.



Κοινώς η συνταγή γνωστή, φτωχό ορφανό γίνεται πλούσιο... Όμως κυρίες μου και κύριοι μου, αυτό το παιδί δεν είναι σαν τον Ελληνάρα που θα πάει στο νυχτερινό σχολείο, που θα δουλεύει το πρωί στην οικοδομή, που θα σπουδάσει και θα γίνει γιατρός και μια μέρα θα πρέπει να εγχειρήσει αυτόν που μισεί περισσότερο.

Το μικρό αγόρι της ιστορία μας καθότι δεν είναι ο Καΐλας και είναι μαλάκας Ιάπωνας παθαίνει ψύχωση με τα χρήματα και κάνει τα πάντα για να τα αποκτήσει. Ο φόνος είναι ένα τίποτα μπροστά στο σενάριο που πλάθει για να αποκτήσει αυτό που θέλει και φυσικά το καταφέρνει. Αλλά επειδή είναι Ιάπωνας δεν μπορούμε να αφήσουμε την σειρά με τέλος που να υπονοεί ότι δεν μετάνοιωσε αυτά που έκανε. Στο τέλος καταλαβαίνει ότι η αγάπη είναι αυτή που έχει σημασία και όχι το χρήμα... Ή μήπως όχι; Αυτό σας αφήνω να το μάθετε μόνοι σας γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ κατάλαβα τι σκατά συμβαίνει στο τέλος.


Με ένα εντυπωσιακό σενάριο, αρκετά σκοτεινό και αρκετά έξυπνο αυτή η σειρά παίχτηκε στην ιαπωνική τηλεόραση φέτος. Εμένα μου άρεσαν οι ραδιουργίες του πρωταγωνιστή και τα θύματα του, αλλά δεν μου άρεσε η ανυπαρξία γυμνού. Ά ρε κακοέμαθα με τους Κορεάτες που πετάνε και κανα αρσενικό βυζί παραπάνω. Κοινώς αν θέλετε να δείτε γυμνά κλαράκια ατυχήσατε.



Πρωταγωνιστής ο so called Johny Depp της Ιαπωνίας, Matsuyama Kenichi. Ο Matsuyama, υβρίδιο μίξης αμερικλανίλας και γιαπωνεζίλας, έχει γίνει διάσημος για τους παράξενους ρόλου που επιλέγει να παίξει. Έχει υποδυθεί τρεις φορές τον dedective L στις 2 ταινίες Death Note και στην ταινία L, πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν αυτός ως Krauser στην Metal Κομωδία Detroit Metal City (σας χρωστάω post γι αυτήν). Το βιογραφικό του αποτελείτε από πολλές ταινίες και λίγες συμμετοχές σε σειρές. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερος ηθοποιός από τα τεκνά που έχουν παρελάσει στο blog μου. Άσε που τον είδα μετά το Detroit Metal City και δεν μπορούσα να το χωνέψω ότι ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Ξαφνικά από γλυκανάλατη Μερώπη μου εμφανίστηκε ως το Μπαστάρδι του αιώνα.

Το υπόλοιπο Cast δεν το αναφέρω γιατί αρχικά βαριέμαι και κατά δεύτερον δεν είναι και τόσο sexy όσο θα ήθελα. Εκτός ίσως από την Ryo και την Mimura αλλά αυτές είναι γυναίκες και εγώ πολύ ματαιόδοξη για να ποστάρω sexy Ιαπωνέζες στο blog μου.




Μπορεί ρε να το έκανα να φαίνετε ενδιαφέρον ρα...
Δεν βαριέσαι... 4 η ώρα είναι.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία