Μου λείπεις πολύ

by 00:35 3 Φώναξαν
Σήμερα είναι τα εισώδια της Θεοτόκου, μαζί με όλη την Ελλάδα γιορτάζει και ένα άτομο που αγαπάω πολύ. Την έχω μέσα στην καρδιά μου και αυτές τις μέρες μου λείπει πολύ το χαμόγελό της και η ζεστή φωνή της.
Σήμερα είχα μία επίσκεψη έκπληξη από δύο συμφοιτήτριες μου, είχα να της δω πολλά χρόνια, την Α. ειδικά πάνω από 7 χρόνια. Ήρθαν από την Αθήνα μια βόλτα και μου έκαναν έκπληξη.
Μαζί τους ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις, σε αντίθεση με το Πάσχα, αυτές ήταν γλυκές. Όμως
μαζί τους ένιωσα σαν να ήμουν στο Ηράκλειο. Τότε εκείνες τις πρώτες ημέρες που γυρνούσα στο σπίτι και έβρισκα το μαγγούσι μέσα στην ενέργεια να μου σπάει τα νεύρα.
Έτσι μαζί με αυτές πέρασα καλά και θα τις ξαναδώ και αύριο και χαίρομαι πραγματικά.
Απλά στεναχωρήθηκα που γύρισα σπίτι σήμερα και το υπεδραστήριο Μαγγούσι δεν ήταν εκεί να μου σπάσει τα νεύρα.
Όταν γυρίζεις στο σπίτι μετά από σπουδές σου λείπουν μερικά πράγματα παραπάνω. Είναι αλήθεια ότι μου λείπουν οι τρέλες μου στο Ηράκλειο. Αλλά τίποτα δεν μου λείπει τόσο όσο το Μαγγούσι μου. Η καλύτερη φίλη του κόσμου και η καλύτερη φίλη που θα έχω ποτέ.
Λόγο της γιορτής της θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το ποστ στην Μ μου και εύχομαι τα χρόνια που θα έρθουν να μη μας βρουν τόσο μακρυά την μία από την άλλη ή τουλάχιστον
να συναντιόμαστε πιο συχνά από μια φόρα τον χρόνο.

Σ' αγαπώ πολύ μικρή μου και το ξέρεις και κάθε χαμόγελο μου μακριά σου είναι μισό,
κάθε μου λύπη μακριά σου είναι πιο μεγάλη.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

3 Φώναξαν:

Love and Poison είπε...

Καλή φάση αυτές οι συναντήσεις... Θα'θελα να δω 3-4 άτομα από την Αγγλία παλιά... Αλλά από την άλλη υπάρχει κάτι το αρνητικό...

Θα λέτε/λέμε για το τι ωραία που περνούσατε τότε και θα μιζεριάζεις περισσότερο επειδή οι αναμνήσεις έμειναν αναμνήσεις κ όχι τρόπος ζωής...

Anastasia είπε...

Αυτά είναι τα ωραία, τα οποία θα θυμάσαι μετά απο χρόνια και θα γελάς. Καλά να περάσεις αυτές τις μέρες με τις φίλες σου...Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!!

maria λεμονατη! είπε...

γεια σου κουκλιτσα, να χαιρεσαι τη φιλη σου :)

μετα απο ατελειωτες κρεπαλες, νυχτοπερπατηματα και ασωτισμους γυρισα και επεσα πανω σε τουτο το γλυκο ποστ.
αγαλιασε η καρδουλα μου.