Νοέμβριος

by 14:42 4 Φώναξαν
7 Νοέμβριοι και συνεχίζουμε.

Wyclef Jean : Canibus - Gone Till November


Κάποια στιγμή σε μια συναυλία των Black Eyed Peas στην Αϊτή  εμφανίσθηκε ο Wyclef στο δωμάτιο του Will.I.Am και οι δύο γελούσαν με το γεγονός πως και τόσα χρόνια μετά τους Fugees ακόμη υπάρχει κόσμος που περνάει τον Will.I.Am με τον Wyclef. Πλέον η νεολαία δεν νομίζω να γνωρίζει τον δεύτερο.

Καλό Μήνα.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

4 Φώναξαν:

Jade είπε...

Τους Fugees τους ξέρω, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, οπότε τον δεύτερο που λες και εσύ, όχι, δεν τον γνωρίζω. Τον έμαθα όμως τώρα! (να 'ναι καλά το wiki).
Και τι σ' έπιασε εσένα τώρα μ' αυτήν τη χρόνια παρεξήγηση και το λες έτσι, με μια δόση λύπης θα έλεγα.. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε.. :P


Καλό προτελευταίο μήνα.. :)

Erisadesu είπε...

...νόμιζα ότι το έλεγα με αστείο το τρόπο. Με μια δόση λύπης λέω το γεγονός πως μερικοί πλέον δεν ξέρουν τον Wycleaf και την ιστορία του στην μουσική σκηνή της rnb.

Jade είπε...

Ναι, παρεξήγηση, και εγώ για εκείνο το σημείο της ανάρτησης εννοούσα τη δόση λύπης μόνο. Απλώς για μια στιγμή νόμισα πως το ότι δεν τον γνωρίζει ο κόσμος πια έχει να κάνει με τον will.I.am, γράψε λάθος. :)

Όσο για το τι πρόσφερε ο Wycleaf, δεν έχω ιδέα, αλλά ελπίζω να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου αναφέροντας ότι ούτε για τον will.I.am ξέρω πολλά και ούτε έχω ασχοληθεί σχολαστικά με την rnb και την ιστορία της κυρίως. ^^"

Καλό απόγευμα

Erisadesu είπε...

Ενταξ αν ακούγαμε όλη το ίδιο είδος μουσικής θα είχε χαθεί η μαγεία.