While you were sleeping

by 22:32 3 Φώναξαν
Και όσο εγώ μιζέριαζα όλη τη χρονιά ότι τα πράγματα πηγαίνανε σκατά, όσο εγώ δουλευα όλη μέρα, δεν μπόρεσα να δω ότι τα άτομα γύρω μου είχαν και αυτά τα δικά τους προβλήματα.
Προβλήματα ουσιαστικά και όχι σαν τα μίζερα τα δικά μου. Σήμερα βγήκα με την Σ. είναι η καλύτερη μου φίλη, η πρώτη σωστή φίλη που έκανα μόνη μου στη Θεσσαλονίκη και χωρίς να έχει εξωχικό κοντά στο δικό μου.

Ήμουν δευτέρα λυκείου και εκείνη τρίτη γυμνασίου, εγώ ένα ήρεμο παιδάκι και αυτή με γκόμενο στην τρίτη λυκείου. Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η οποία ήταν αρκετά ξέκολο για την ηλικία του (ευτυχώς όταν μεγάλωσε έκλεισε τα πόδια της), εκείνη δεν την ξαναείδα ποτέ, αλλά χωρίς να το ξέρει μου χάρισε την Σ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήθελα να κάνω πολύ παρέα με την Σ. αφού έκρινα ότι για να κάνει παρέα με την Ν. θα είναι τα ίδια σκατά. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα μαζί της, αφού εγώ ανέκαθεν ήμουν παιδί, ενώ αυτή ήταν πάντα γυναίκα.

Την Σ. είχα να τη δω πολλούς μήνες ωσπου ξάφνου το καλοκαίρι με πείρε τηλέφωνο για να μου ανακοινώσει μέσα στη χαρά ότι θα παντρευτεί και ότι είναι έγκυος. Κόντεψα να ξεράσω εκείνη την ώρα. από μέσα μου φώναζα και τσίριζα, ΜΟΝΗ ΣΟΥ ή ΡΙΞΤΟ. Αλλά μου φάνηκε ευτυχισμένη.

Τόσα ήξερα τόσα έλεγα. Σήμερα αρκετούς μήνες μετά από αυτό και μια αποβολή αργότερα, την είδα. Πραγματικά ντρέπομαι που δεν ήμουν εκεί δίπλα της να τη στηρίξω σε όλες αυτές τις μαλακίες που έζησε και που μοιραία οδήγησαν στην αποβολή του εμβρύου.

Της εξήγησα ότι εγώ ειμαι η Λϊζα και ότι και να γίνει στον κόσμο εγώ θα είμαι δίπλα της.
Ακόμη και όταν αυτή θα κάνει λάθοι, θα είμαι εκεί να της τα δείχνω αλλά όχι για να σηκώνομαι και να φευγώ. Μου απάντησε πως εγώ ποτέ δεν ήμουν έτσι.

Νομίζω ότι αυτό με έκανε να ντραπώ περισσότερο. Είναι δυνατόν να με ξέρει τόσα χρόνια και να μη το έχει καταλάβει; Είναι δυνατόν το Μαγγούσι να το ξέρει και η Σ που με ξέρει υποτίθεται τόσα χρόνια να μη το κάνει;

Τέλος πάντων. Η συνάντηση με τη φίλη μου ήταν γλυκόπικρη τουλάχιστον τώρα ξέρει ότι εγώ είμαι εδώ γι αυτή ότι σκατά να συμβεί (ελπίζω μόνο να μη κάνει κάνα φόνο και πρέπει να την καλύψω, ή ακόμη χειρότερα να ξεφορτωθώ το πτώμα σαν άλλος Harvey Kaitel , στο Νίνα και στο Pulp Fiction)

Ώρες ώρες η Σ είναι για πολλές φάπες.
Ώρες ώρες τη λατρεύω.

Τελικά όμως είμαι σίγουρη μόνο το Μαγγούσι ξέρει πραγματικά την Λίζα.

Έτσι ενώ εγώ κοιμόμουν τον ύπνο της Μιζέριας, η Σ. με χρειάστηκε και εγώ δεν ήμουν εκεί.
Αλλά τώρα το ξέρει ότι θα είμαι εκεί.

Δεν θέλω να δείτε το ποστ σαν μίζερο, περνάω καλά αυτές τις ημέρες.
Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη.
Μόνο το σεξ μου λείπει....

και αύριο θα περάσω ακόμη καλύτερα... ξέρετε γιατί ;

όχι...? για πάτε μια βόλτα από τον Ναό (έτσι λένε τις άθλιες κόρες μερικοί από εδώ μέσα) για να μάθετε.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

3 Φώναξαν:

Ρεμπεσκές είπε...

Φαινεται παιδακι μου πως εισαι καλα....Αλλα ετσι παει με τους φιλους.....πολλους εχουμε...ενας ομως παντα μας καταλαβαινει και μονο.

Να την χαιρεστε την.....Κ......α σας.Της ευχηθηκαμε.Φιλω σε και με προσοχη το αλκοολ...

Arigato!Erisabetsu-sama...

KitsosMitsos είπε...

Για τους φίλους που δεν ακούμε πάντα. Ή γι αυτούς που χάνουμε - το λέει άλλο και η Σανταζίνια στο Όσα χάνουμε...
Τουλάχιστον ανακαλύπτουμε όσα χάνουμε.

Erisadesu είπε...

homosapiens : να σαι καλά μικρό μου

kitsomitsos : η και ετώ τώρα πρεέπι να ψάξω να βρω την Σανταζίνια ας πουμε;
Δεν ξέρω τι μπορεί να εννοείς αλλά δεν έχασα κανέναν.