Ακόμη ένα Μ. Σάββατο στο γραφείο.

by 09:00 1 Φώναξαν
Υποθέτω ότι το ήξερα από την πρώτη ημέρα ότι για μένα οι γιορτές θα είναι πάντα χαρά και εργασία. Χαίρομαι πραγματικά που "κατάφερα" μέχρι τώρα να μην δουλεύω την ημέρα του Πάσχα αν και αυτό σημαίνει ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ σε ξενοδοχείο. Ωστόσο δεν με ενοχλεί καθόλου να δουλεύω την ημέρα των Χριστουγέννων και κυρίως της Πρωτοχρονιάς.
Φέτος πραγματικά δεν κατάλαβα ότι είναι Πάσχα. Τα γεγονότα γύρω μου και ο φόρτος της δουλείας δεν το επέτρεψε. Οι ίδιοι λόγοι δεν μου επιτρέπουν να πω και "Καλό Πάσχα" επειδή δεν είναι για μένα και πολύ φοβάμαι για τους περισσοτέρους.
Χμ.. Αρκετά το βάρυνα και δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι ένας άλλος λόγος που δεν νιώθω το Πάσχα είναι και ο πατέρας μου. Φέτος δεν κάθισε ούτε μία φορά να δει τηλεόραση μαζί μου. Δεν είχαμε quality time μπροστά στην τηλεόραση. Αυτές τις ημέρες λατρεύω να της περνάω μαζί του και να τον ακούω να μου λέει τις ιστορίες για της παλιές ταινίες. Να γελάμε και να κοροϊδεύουμε έναν συγκεκριμένο ηθοποιό που παίζει σε όλες αυτές τις "Ιστορικές" ταινίες, αλλά πάντα κομπάρσος και κανείς δεν ξέρει πως τον λένε. Μου αρέσει να τον ακούω να μου λέει που έπαιζε αυτός ο ηθοποιός. Να με ρωτάει σε ανύποπτες στιγμές "Αυτός ο ηθοποιός ποιος είναι;". Μου έλειψε που φέτος για πρώτη φορά δεν είδα το "Mπεν Χουρ" μαζί με τον πατέρα μου επειδή αυτός απλά ήταν στο καφενείο.
Φυσικά τον μάλωσα που δεν το είδαμε και φυσικά κατάλαβε ότι τον πείραζα. Δεν ξέρω αυτές οι στιγμές είναι που με κάνουν να νιώθω τις γιορτές. Όσο χαζό και αν φανεί.

Πρόσωπο της ημέρας: Anthony Quinn / Έτσι απλά χωρίς λόγο.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

1 Φώναξαν:

Giannis Michalopoulos είπε...

Σίγουρα, στο να περνάς όμορφες στιγμές με τα άτομα που αγαπάς είναι το πραγματικό νόημα των εορτών. Άλλωστε, οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι που δίνουν στη ζωή αξία