Διαλύοντας την "Βίβλο"

by 18:54 7 Φώναξαν
Μια ημέρα καθόμουν και έβλεπα μια αμερικάνικη ταινία για γυναίκες μετά απο λίγο είδα και το "Sex and the city" την γνωστή γυναικεία σειρά. Συνέχεια και στις δύο εκπομπές οι γυναίκες μιλούσαν για το Cosmpolitan. Αυτή είναι και η "Βίβλος" στην οποία αναφέρομαι.
Σκεφτόμουν τι βλακείες είναι αυτές μία Ελληνίδα δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί με αυτό.
Λίγους μήνες αργότερα και αρκετά τεύχη μετά κατάλαβα ότι τελικά μπορεί να ταυτιστεί.
Ήταν καλοκαίρι και δεν είχα τίποτα να διαβάσω στο εξοχικό, έτσι η πάντα καλή μου Δήμητρα μου έδωσε τα παλιά τεύχη της Cosmopolitan. Έτσι άρχισα να τα διαβάζω και σκέφτηκα ότι αυτό το περιοδικό είναι για της Χαζοαμερικάνες. Έλα που όμως αυτό το περιοδικό έχει τον τρόπο του και ξαφνικά άκουσα τον ευατό μου να αρχίζει τις προτάσεις του με τις λέξεις: "Διάβασα στο Cosmo", "Γι αυτό έγραφε στο Cosmo ότι".

Μετά το ποστ μου για το freepress σκέφτηκα να πάρω ένα Cosmopolitan και να αρχίσω να το διαλύω φίλο φίλο και να γράφω την γνώμη μου γι αυτά που θα διαβάζω. Έτσι και ξεκινάω:
Cosmpolitan τεύχος Απριλίου 2007 Ελληνική έκδοση. (η οποία συνήθως είναι ίδια με αυτή της Μεγάλης Βρετανίας. On Commence!!!!!
Εξώφυλλο



Τιτλοι εξωφύλλου: Πως το Trivia το Πιπέρι... Θέε μου τι ευρηματικότητα.
Foreever and Eva .... To γράφει για την Longloria που είναι στο εξώφυλλο.Εξίσου ευρηματικό.Αληθινή Ιστορία "Βγαίοντας απο το rality βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές.. Τραγικό, δράμα συγκίνηση. Θα πέσει πολύ γέλιο σ' αυτό το τεύχος.
6σελίδες διαφημίσεις και δύο σελίδες περιχόμενα μετά. Όλα για την Εύα γράφει για το μακιγιάζ του εξωφύλλου. Επόμενη σελίδα.
Τίτλος ON LINE γράφουν οι θαυμάστριες στο περιοδικό..μεταξύ άλλον "... όταν ζητάω απο το περίπτερο το περιοδικό σας μαζί με το Metal Hammer, με κοιτάνε σαν ήρθα απο τον Άρη"... σας είπα έχει τον τρόπο του αυτό το περιοδικό. Πάω στοίχημα ότι το έγραψε η Dannosiel αυτό. 3 σαλόνια διαφημίσεις Editorial ποτέ δεν τα διαβάζω. Αν και στα βιβλία πάντα διαβάζω τον πρόλογο.
Σελίδα 24 Τίτλος Don't Look back in anger (ω ναι από το τραγούδι των Oasis) Lucky!!! σκέφτηκα εδώ θα κράξω πολύ...
Ώσπου διαβάζω το άρθρο, το γράφει η nbitha@cosmpolitan.gr γράφει για τον πρώην της που την απάτησε. Όσο και αν σκύλα είμαι εδώ λυγίζω. Το περιοδικό τα κατάφερε πάλι, διαβάζω το ολοσέλιδο άρθρο (Ας σημειωθεί ότι πείρα το pocket size λόγο οικονομικών προβλημάτων), λύγισα. Καταλαβαίνω πως ένιωθε αυτή η κοπέλα. Έτσι ένιωθε και το Μαγκούσι μου όταν το απάτησε το αγόρι του. Γμτ. σκέφτηκα με λύγισε το περιοδικό απο το πρώτο του άρθρο. Συνεχίζω όμως.
Διαφήμιση για την κυτταρίτιδα, και οι συντελεστές του περιοδικού.
Διαφήμιση στα αριστερά. Δεξιά ένα μικρό απόσπασμα για το τι είναι σέξη και τι όχι.
Σεξι Vs Tα χεις παίξει. Εντάξει δεν θα μπω στον κόπο να το αναλύσω.
Επόμενη Σελίδα. Αριστερά διάσημες wannabees του LA. το απόσπασμα δίπλα στις εικόνες λέει γιατί οι διάσημες είναι αφού χωρίζουν κυκλοφορούν δυο δύο, και ότι στην πραγματικότητα η καλύτερη σου φίλη (αν δεν σου φάει τον γκόμενο) είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Τελειώνει το απόσπασμα "...Γιαυτό μην κρεμαστείς πάνω στην κολλητή σου - στο κάτω κάτω η σχέση σας είναι και αυτή όπως με τα αγόρια: έχει ανάγκη ν' αναπνεέι. Μάλιστα... γι αυτό έχω να δω κάτι μήνες την Σίσσυ.
Σελίδα 32 Μαζική Υστερία (πάλι διάσημες για το τίποτα γκόμενες), γράφει "Σόρι κιόλας, αλλά ή οι τιμές θα ανεβαίνουν ή τα μίνι". Ψηφίζω να γίνει πανό και να κατέβουμε σε πορείες.
Συνέντευξη με την Eva Longloria, σιγά μην την διαβάσω τώρα. 4δισέλιδα ποιο μετά.
Σελίσδα 40 Οι αναγνώστριες γράφουν η Cosmo απαντά. ... Αυτό θα το κάνω ξεχωριστό post. Σελίδα 44 - 47 γιατί νιώθω Gay και Παιδέρα; Μάλλον θα φταίνει οι φωτος γυμνών αγοριών που είναι και πιο μικρά από μένα. (και εγώ είμαι μώλις 26 έτσι).
πφ.. Κουραστικα, τα επομενα σε άλλα ποστ. Έτσι ξεφυλλίζω και τι να δώ...!!!!!!
Βλέπω αυτή την δισέλιδη διαφήμιση.Απλά
Βλέπω την δική μου προσωπική Θεά "My own personal Goddess". Tη Missy Elliot:
.
Και έτσι σκέφτηκα to επόμενο μου post να είναι γι αυτή την Θεά του Hip Hop.
Την Πόρνη του Ραπ. Ότι και να πώ ειμαι πολύ λίγη για να μιλήσω εγώ γι αυτήν.
So close the window, I can't stand the rain!!!!!!

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

7 Φώναξαν:

BushidoCougar είπε...

Πολύ ενδιαφέρον περιοδικό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως γίνεται και σε κάθε τεύχος να έχει άρθρο "10 καλύτερους τρόπους να κάνετε sex", "20 τρόποι για να του μείνει αξέχαστο".... Μήπως σκέφτεστε το sex περισσότερο απ' όσο πρέπει; ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!

Erisadesu είπε...

καλά να δεις οταν θα ποστάρω τους 10 αυτούς τρόπου να μου πεις αν ειναι εφικτοί ή οχι.
Δεν σκεφτόμαστε το σεξ, σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε το σεξ γαμάτο.

Dannossiel είπε...

eleoz einai to cosmo.peran ton ilithia exupnon titlon einai apla tragiko na vlepeis to poso xamila mporei na pesei to epipedo ton gunaikon.dn eimaste mono gomenakia,psonia kai make up.s auti ti fasi tis zois mou isos na eimai ets alla elpizo na orimaso kapote.

alex.00 είπε...

Βασικα εχει πεσει στα χερια μου αρκετες φορες και νομιζω οτι υποτιμα πολυ τις γυναικες...
"Ειμαι 16 χρονων και φιλες μου λενε οτι εχω πολυ ωραιο σωμα. Και σκεφτομαι να βαλω string αλλα δεν ξερω...μηπως ειναι too much να παω σχολειο με string?"

@Cougar: Σαμπως και τα "αντρικα" περιοδικα καλυτερα ειναι?

Erisadesu είπε...

Alex έχει πολά τέτεια.
Όσο για αδρικά περιοδικά στόχος μου είναι να κράξω το Men's Health που το θεωρώ βλακεία.

alex.00 είπε...

Λιγα τα λογια σου παρακαλω για το Men's Health παρακαλω...Θα ειμαι ο επομενος αντρας της χρονιας στον διαγωνισμο που διοργανωνει! χι χι!

Erisadesu είπε...

omg γιατί να πει κάτι τέτειο; πόσο gay μπορεί να είσαι;