Γαμώ γαμώ γαμώ

by 23:20 11 Φώναξαν
νιώθω απλά την μιζέρια να με ζυγώνει, ακόμη νεότερο απο τη νέα δουλειά δεν είχαμε, οπότε έχασα και τις ελπίδες μου. Κρίμα ρε γμτ. και ήταν πολύ καλή ευκαιρία να βγώ λίγο απο το λούκι που είμαι τώρα.

Anyway πάλι στην Καστοριά με βρήκε το σκ, πάλι σε γάμο πήγα. Τι έχουν πάθει όλοι και φοβούντε να παντρευτούν σε δύσεκτο έτος; Η νύφη ήταν πραγματικά όμορφη και πάρα πολύ μοντέρνα, τόσο μοντέρνα που φοβάμαι ότι σε 10 χρόνια που θα κοιτάει τις φωτογραφίες θα λέει omg τι φόρεσα το βλήμα.

Πρώτη φορά ο πατέρας μου σχολίασε τα ντυσίματα που είδε στον γάμο " Τέτοια ξετσιποσιά πρώτη φορά είδα" είπε. Σκέφτηκα από μέσα μου "γιατί το λέει αυτό; " και μετά θυμήθηκα ότι δεν είχε δει τα ντυσίματα στον γάμο της ανηψιάς μου. Όντως γάμος στην επαρχία Uber alles, όλες οι επαρχιώτισσες με μάρκες ρούχα που σε καμία περίπτωση δεν θα φόραγε μια μέση κοπέλα στην Θεσσαλονίκη. Ο Γάμος έγινε χωρίς να λυπηθεί το ζευγάρι τα έξοδα, το δε γλέντι έγινε σε χώρο ξενοδοχείου, σε μια μεγάλη αίθουσα πολύ όμορφη στολισμένη, με τραπέζια ροτόντες και έτσι. Ξέρετε από αυτά που είναι πλαστικές οι καρέκλες και είναι στολισμένες με ένα άσπρο πανί από πάνω. Το δε γλέντι ήταν παραδοσιακό με κλαρίνο και χάλκινα, τρομπέτες δηλαδή. Ο πούστης με το κλαρίνο είχε ανοιχτό το μικρόφωνο τοσο δυνατά που τα ηχεία δεν αντέχανε. Το ίδιο και τα αυτιά μου. Ακόμη βουίζουν από την φασαρία, ωστόσο δεν υπήρχε ούτε τραγουδιστής στο γλέντι, δηλαδή έλεος, μόνο εκείνη την ίδια μονότονη μουσική έπαιζαν και το διασκέδαζαν κιόλας. Ελπίζω να μη παντρευτώ βλάχο δεν θα το αντέξω πραγματικά.

Ήμουν τόσο κουρασμένη και είμαι δηλαδή. Σήμερα έμαθα ότι δεν έχω ομαδικό πνεύμα για την εταιρία και ξέρετε κάτι; ούτε με νοιάζει. να πάνε να γαμηθούν όλα περνάω φάση σαπίλας και μαυρίλας και δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ.

ουφ.. όλη μερα δεν κάπνισα και έκανα τρία μαζεμένα και τα νεύρα μου δεν λένε να φύγουν.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

11 Φώναξαν:

Unknown είπε...

Τσιγάρο και γαμώ (στον τίλτο) το πας;

Erisadesu είπε...

μου αρέσει που τα προσέχεις όλα.

demo είπε...

Μια φιλική συμβουλή:

Οι δουλειές είναι σαν τις γκόμενες...

Εκεί που δεν έχεις καμία δεν έρχεται τίποτα..

Εκεί που σκάει μια...σκάνε και άλλες μαζί..

Είναι θέμα αύρας? Νοοτροπίας; Θα σε γελάσω...

Είναι όμως να μη γίνει η αρχή..Οπότε, υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα!!! Φοβερό μάτι έχεις... τόσο πολύ βαρέθηκες στο γάμο???

Anastasia είπε...

Δε θέλω απαισιοδοξία. Δεν οδηγεί πουθενά. Όλα καλά θα πάνε βρε μην ανησυχείς..Συμφωνώ απόλυτα με τον demo.k(πόσα ξέρεις,πόσα ξέρεις)

Erisadesu είπε...

demo k δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. ωστόσο φοβάμαι ότι όσο πολύ την θέλεις μια δουλειά τόσο πολύ σε φτύνει. επίσης και το να φεύγεις απο μια δουλειά είναι σαν να λες αντίο σε ενα παλίο γκόμενο, ή όταν σε απολύουν είναι σαν να σε χωρίζει ο γκόμενος. Ειδικά αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε είναι σκατά.

laxanaki μου γλυκό, δεν έχω φοβερό μάτι, απλά πρόσεχα για να μαζέψω υλικό για να το γράψω εδώ. Αν και το ποστ δεν μου βγήκε όπως το ήθελα.

Erisadesu είπε...

Anastasia Μου τελικά όλα πήγαν καλά
σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ

Love and Poison είπε...

Τις φωτό από τον ΠΡΩΤΟ γάμο τον ποντιακό στην Επτάλοφο ;ΡΡΡΡ αχαχαχαχα...

Και στα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

Telika ama i ginaika den exei gomeno ola tis ftene...Kai nomiza oti ise anoixtomialo atomo...apoti katalava esi sto gamo sou tha exeis dj na sou pezei auta pou akous sta clubakia i tha exeis okteto egxordon na sou pezoun mousiki domatiou...Epeisis an sou aresei kapios kai sou pei ime apo xorio na ton skotoseis epitopou...

Erisadesu είπε...

.... aftos mallon den me kserei toso kala.. kanonika den 8a prepe na apantisw afou einai anonimo comment :) .
Fusika emena o gamos mou 8a ginei se xwrio (Den kserw akomi pou) 8a einai pontiakos paradosiakos gamos, kai o pio kits pou 8a ginei pote :)
den 8a exw dj afou protimame ton kementze live :) me tragoudisti live, sigoura den 8a xei klarina omws.
kai 8ee mou kane o antras mou na einai apo xwrio giati den 8elw na menw stin poli.
Apla mono na min einai vlahos

Erisadesu είπε...

love & poison... δεν βγάλαμε φωτογραφίες στον γάμο της επταλόφου.