Wagaya no Oinari Sama.

by 14:40 7 Φώναξαν
我が家のお稲荷さま。
Wagaya no Oinari Sama.

Ένα ακόμη νέο anime γι αυτή την περίοδο.



Genres: Fantasy, novel
Running time: 30 λεπτά

Number of episodes: 24
Procucers: ZEXCS
Release Date: 06 Απριλίου 2007

Ακόμη ένα καινούριο anime βασισμένο σε νουβέλες, αυτή τη φορά στη νουβέλα του Shibamura Jin. Απο τον Φεβρουάριο του 2004 έχουν εκδοθεί 7 νουβέλες, ενώ το 2007 οι ιστορίες μεταφέρθηκαν σε manga. Έτσι από αυτό τον μήνα έχουμε και την μεταφορά της ιστορίας σε Anime.


Η οικογένεια Mizuchi έχει την ικανότητα να ελέγχει το στοιχείο του νερού και με αυτό να αντιμετωπίζει δαίμονες. Όμως η δύναμη της οικογένειας έχει ελαττωθεί και πλέον οι δαίμονες έχουν βάλει στόχο το μικρότερο μέλος της οικογένειας Takagami Toru.



Τον τελευταίο καιρό τα όνειρα του Toru στοιχειώνει μια γυναικεία παρουσία. Η γιαγιά του το καταλαβαίνει και έτσι καλεί τον μικρό Toru και τον αδερφό του να την επισκεφθούν. Για την προστασία του Toru και του αδερφού του, η γιαγιά θα απελευθερώσει την αλεπού Kugen. H αλεπού Kugen έχει τις δυνάμεις και τις γνώσεις να προστατεύσει την οικογένεια. Στο παρελθόν η Kugen υπήρξε προστάτιδα της οικογένειας, λόγο όμως του άστατου χαρακτήρα της και τον μπελάδων που προκαλούσε την σφράγισαν σε ένα βράχο.


Η Kugen δέχεται να βοηθήσει τον Toru και τον αδερφό του χάρη στη σχέση της με τη μητέρα των παιδιών. Έτσι επιλέγει να παρουσιαστεί μπροστά τους με μορφή γυναίκας και έρχεται αντιμέτωπη με τον δαίμονα που κυνηγάει τον Toru, όπου και την αντιμετωπίζει με τη βοήθεια του φύλακα της οικογένειας της Kou.




Έτσι στην εξέλιξη της ιστορίας έχουμε την Κugen με τις διάφορες μορφές της (γυναικεία, αντρική ή αλεπού) και την Kou να ακολουθούν τα παιδιά για την μελλοντική τους προστασία.
πηγές: animedb, ann και wiki.

Το anime προβάλετε κάθε Δευτέρα και αύριο 21/04/08 θα προβληθεί το 3ο επεισόδιο. Το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο θα το βρείτε από τους Static Subs.

Προσωπική άποψη:
Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά ενδιαφέρον και ο χαρακτήρας της Kugen φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, βγάζει μια πονηριά που είμαι σίγουρη ότι θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

7 Φώναξαν:

oni είπε...

A kala epsakses poly gia na ta breis ta sygkekrimena? Egw pros to paron teleiwnw to School Rumble 2nd Term k meta 8a ksekinhsw to Code Geass R2 kata pasa pi8anothta. Nabari no ou, Kyouran Kazoku Nikki kai Kaiba proteinw. Epishs 8elw na dw to Vampire Knight.

A katebazw k Last Friends. Exei teleio OP. To teleiotero OP ever.

oni είπε...

PS. Drama einai ayto to teleytaio oxi anime.

Erisadesu είπε...

η αλήθεια ειναι οτι δεν τα έψαξα και πολύ, το Alison to lilia μου άρεσε το Οinari Sama το κατέβασα τυχαία.

Μέχρι στιγμής βλέπω το Mnemosyne και το Soul Eater και μου αρέσαν πολύ και μάλλον με αυτά θα συνεχίσω σίγουρα.

School Rumble δεν θα δω το Code Geass θέλω να το δω βασικά. το Vampire Knight είδα το trailer και ήταν καλό, to preview όμως και η ιστορία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ethanandthecity είπε...

ωραίο φαίνεται, περιμένω το dvd σπίτι μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα ναι? ναι
Σ'ευχαριστώ πολύ :-P

APSOY είπε...

Είναι αυτή μια αλεπού...
(αναφέρομαι στην Kugen!)
Εκεί πάντως που έγραψες για τον άστατο χαρακτήρα... ταυτίστηκα! ;)

Erisadesu είπε...

ethan ακόμη παίζετε μόλις τελειώσει θα στα στείλω....

εσύ apsoy άστατος;
ποτέ!!!