In a Bungalow with Hiroshi

by 00:56 3 Φώναξαν
Έχω κουραστεί απίστευτα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο. Εντάξει τις τελευταίες μέρες παρ όλη την μιζέρια που κυκλοφορεί στο blog μου, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ειδικά μετά την αποψινή βραδιά στο Bungalow μαζί με τον Hiroshi Watanabe.

Το Σάββατο όλη ημέρα ήμουν έξω στο φεστιβάλ Graffiti που έγινε στην Νεάπολη. Όλη μέρα εκεί πέρα αυτό που έμαθα είναι ότι μερικά από αυτά τα παιδιά είναι απλά ΑΣΤΕΡΙΑ δεν υπάρχει το ταλέντο τους και θα ήθελα πραγματικά να τους έβλεπα να σχεδιάζουν comics και να έκαναν την Ελλάδα τόσο άξια όσο οι άλλες χώρες της Ευρώπης. Επίσης έμαθα ότι κάποια από αυτά τα παιδιά είναι μέλη του meeting of the styles και γυρνάνε όλο τον κόσμο (σχεδόν) κάνοντας grafiti. Επίσης όλα αυτά τα παιδιά που έκαναν Graffiti και όλοι αυτοί που ήρθαν να τους δουν ήταν πολύ ευγενικοί, χαμογελαστοί και όχι απλά άλλαξαν τους βαρετούς μας τοίχους αλλά φώτισαν όλη την γειτονιά με την παρουσία τους. Τώρα θα απορείτε τι δουλειά είχα εγώ η άσχετη εκει πέρα με ολους αυτούς ... well η απάντηση είναι απλή, θυμάστε που σας είπα ότι ο δεύτερος μου πατέρας είναι στο νοσοκομείο; Εκείνος και η γυναίκα του έχουν κατάστημα με ψιλικά ακριβώς στο σημείο που έγινε το φεστιβάλ, έτσι πήγα εγώ και η βαφτισιμιά της να την βοηθήσουμε. Ναι οκ ακούγεται ηλίθιο ότι η δικιά μου προσφορά στο φεστιβάλ ήταν ότι βοηθούσα την Φώτεινούλα πουλώντας νερά, τσιγάρα και καπνούς, αλλά δεν έχει σημασία μου έφτανε που ήμουν εκεί στον ίδιο δρόμο με όλα αυτά τα παιδιά. (τι παιδιά ολόκληροι μαντράχαλοι ήταν). Η συνεισφορά μου σε όλο το θέμα είναι οτι έμαθα σε έναν Ιταλό την λέξη δύο lol)

Το Σαββάτο το βράδυ με βρήκε πτώμα από την κούραση, μετά από τόσους μήνες ανεργίας τα πόδια μου ξεχάσαν πως είναι να κουράζονται. Έτσι έμεινα σπίτι και την Κυριακή πήγα να βοηθήσω πάλι την φώτο. Πλέον οι περισσότεροι καλλιτέχνες του φεστιβάλ είχαν τελειώσει τις δημιουργίες τους και μόνο λίγοι υπήρχαν στις σκαλωσιές των κτιρίων. Το αποτέλεσμα φανταστικό, οι τοίχοι γέμισαν με μια φασαρία χρωμάτων, σχεδίων και εμπειριών. Να σημειωθεί το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες που έβαλα σε προηγούμενο post. Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις φύγουν οι σκαλωσιές. (πραγματικά τα κύματα της kanagawa ήθελα να τα είχανε κάνει μόνα τους, αλλά με παρηγορεί η γκέισα που έκαναν). Σας ευχαριστούμε παιδιά που γεμίσατε τον δήμο μας χρώματα.

Έτσι ήρθε το πολυπόθητο Κυριακάτικο απόγευμα. Πήγα σπίτι ετοιμάστηκα και έφυγα για να πάω στο Bungalows... κυριλέ μπαρ της Θεσσαλονίκης (ξέρετε απο αυτά που μαζεύονται οι αρχοντοχωριάτες μοστράροντας τα ακριβά αξεσουάρ τους). Μπορεί ο Kouretinho να γυρνάει τα Club στην Ιαπωνία, εγώ όμως μπορώ να πάω να δω τον κύριο Hiroshi Watanabe στην γειτονιά μου. Διάσημος DJ ανά τον κόσμο έχει υπογράψει με την KLIK Records και έρχεται για τρίτη φορά στα μέρη μας (για Θεσσαλονίκη και ευρύτερη περιοχή εννοώ). Τις προηγούμενες δύο φορές δεν πήγα αλλά από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα έρχεται θα πηγαίνω. Η μουσική που έπαιξε ήταν πραγματικά απίστευτη. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χορεύω, ο άνθρωπος ήταν φανταστικός, τα κομμάτια το ένα καλύτερο από το άλλο. Ένιωσα να ταξιδεύω από εδώ στην Ιαπωνία και πάλι πίσω (αν και η μουσική του εδώ που τα λέμε είναι διεθνής και δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του απλά ξέρετε πως νιώθω με το θέμα Ιαπωνίας και το χρησιμοποιώ για να δώσω έμφαση). Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα γίνω η μεγαλύτερη οπαδός του Watanabe στην Θεσσαλονίκη.Το μόνο κακό σε όλη την υπόθεση ότι ο χώρος ήταν τόσο ... μα τόσο... άσε
ας μη γίνομαι κακιά. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να δούμε τον Watanabe-sama σε έναν χώρο όπου θα μπορούμε να χορεύουμε σαν άνθρωποι.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ευτυχισμένη νιώθω.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

3 Φώναξαν:

BushidoCougar είπε...

Η KLIK Records έχει μπει ζεστά στο θέμα των Ιαπώνων DJ's και το θεωρώ τυχερό μας που έχει στο ενεργητικό της ονόματα όπως ο Watanabe και o Satoshi Fumi που είναι απλά από τους Τop (ενεργούς) Ιάπωνες DJ's!

Erisadesu είπε...

aaha satoshi fumi ... δεν τον ξέρω θα τον μάθω

Ανώνυμος είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風