Greece's Next Top Model

by 22:16 10 Φώναξαν


Η εκπομπή που έφερε την Tyra Banks στο σαλόνι μας, στον υπολογιστή μας και στον εξωτερικό σκληρό δίσκο... επιτέλους ξεκίνησε και στην Ελλάδα... Σήμερα λοιπόν είχαμε την πρεμιέρα της πολυπόθητης Ελληνικής έκδοσης... Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι η ανακοίνωση για την εκπομπή έγινε λίγες ημέρες μετά τη συζήτηση που είχα με τις φίλες μου για το πως θα θέλαμε εμείς την Ελληνική Version...Απο τα χέρια μου τη πήρανε την ιδέα...




Αρχίζει λοιπόν η εκπομπή και αμέσως καταλαβαίνεις την ποιότητα του υλικού... αλλά επειδή είναι εκπομπή του ΑΝΤ1 η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και τρελής ποιότητας αποτέλεσμα...άσε που αυτή η αισθητική της πρόχειρης και φτηνής παραγωγής μπορεί να αλλάξει στα επόμενα επεισόδια.. πάντως να τονίσω ότι το λουξ ξενοδοχείο (που μάλλον παραχώρησε δωρεάν τον χώρο), το λουξ λεωφορείο και σπίτι δεν φτάνουν για κάνουν την εκπομπή να μοιάζει λιγότερο με κακή απομίμηση...Το ξεπερνάμε όμως επειδή είναι πρώτος κύκλος και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βελτιωθεί η ποιότητα... Αλλά να θυμίσω ότι μιλάμε για τον ΑΝΤ1 που 20 χρόνια τώρα έχει την χειρότερη ανάλυση στην εικόνα του... και ας προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο.


Κριτές: Μας έτρωγε η αγωνία για τους κριτές, επειδή εμείς το ιδανικό πάνελ το είχαμε πλάσει στη φαντασία μας πολύ διαφορετικό. Τουλάχιστον με μεγάλη μας χαρά πέσαμε διάνα στο ένα άτομο... Τζένη Μπαλατσινού

Ότι και να γράψεις γι αυτήν... δεν είναι αρκετά καλό, έτσι θα χρησιμοποιήσω αυτό που γράφει ο δημοσιογράφος κάτω απο αυτή την φωτογραφία "Τζένη Μπαλατσινού Μέλος της Αγίας Πεντάδας του Ελληνικού Μodeling"...Η πρώτη Star Ελλάς (1990) που θυμάμαι... αυτή η κοπέλα με αυτό το χαμόγελο και την στάση της σε όλη την δειάρκεια της καριέρας της την ανέδειξε στο πιο αξιοπρεπής άτομο στο χώρο της Μόδας και της Τηλεόρασης. (τουλάχιστον έτσι πιστεύω)... Εγώ την ήθελα παρουσιάστρια της εκπομπής και όχι κριτή... Πως να το κάνω θέλω να τη βλέπω περισσότερο...Έτσι στο ρόλο της Tyra θέλαμε την Τζένη, μας ξύνησε η επιλογή της Καγιάς, αλλά ελπίζουμε τώρα που θα κάνει κάτι πάνω στον δικό της κλάδο... να φύγει η κρυάδα απο πάνω της.



Στh θέση του Nigel Parker, θέλαμε να δούμε κάποιον/α που αντίστοιχα θα ήταν μοντέλο και θα τώρα πλεόν φωτογράφος... Έτσι αμέσως σκεφθήκαμε τον Σπυρο Πώρο και την Μάρα Δεσύπρη (δεν βρήκα την σελίδα της)...

Ας μην κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου, στη Μάρα δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου για κριτή, για καλεσμένη φωτογράφο ναι, αλλά για κριτή le'ts face it προτιμούμε τον Πώρο... Τελικά την πατήσαμε όμως, στην εκπομπή προτίμησαν ένα μοντέλο που έγινε σχεδιαστής μόδας, αντί για φωτογράφος... Έτσι την κενή θέση του φωτογράφου την αναπλήρωσε ο κύριος Χάρης Χριστοπουλος που το μόνο που ξέρουμε γι αυτόν είναι οτί γράφει ο Ant1 στο site του:


"Φωτογράφος και "ταξιδιώτης του κόσμου", έζησε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά αλλά και διεθνείς εκδόσεις φωτογραφίζοντας editorial μόδας και συναρπαστικούς ανθρώπους.Είναι λάτρης των απολαύσεων, της φύσης και της ταχύτητας, έχει διευθύνει δύο εστιατόρια που άφησαν εποχή ("Βιτρίνα", "Κρέας"), ασχολείται με extreme σπορ και συμμετέχει σε αγώνες μοτοσικλέτας Trial, Παραπέντε και paramotor." (και το πόσο παραπλανητική μπορεί να είναι μια φωτογραφία).

Στην θέση της Janice Dickinson, Twiggy και άλλης κυρίας που υπήρξε κάποτε Top Model, εμείς θα θέλαμε να δούμε το μοναδικό Super Model που βγήκε απο τα σύνορα της Ελλάδος... και όχι αυτό δεν είναι η Καγιά, αλλά η Έλενα Κουντουρά.


που η γυναίκα έκανε πραγματική καριέρα, ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, αλλά μετά πήγε και έγινε πολιτικός....Ευτυχώς η καριέρα της στην πολιτική τελείωσε με αυτές τις εκλογές (η έτσι ελπίζω) και θα επιστρέψει στον χώρο της μόδας δουλεύοντας σε περιοδικό μόδας.


Χριστόφορο Κοτέντο και δεν είναι απλά ένα μοντέλο που έγινε σχεδιαστής μόδας, αλλά ένας Νορβηγός Θεός με γκόθικ στοιχεία στη δουλειά του... Ω θεοί της Σκανδιναβίας... πως είναι δυνατόν αυτό το πλάσμα να γεννήθηκε Έλληνας; Δεν ξέρω τίποτα γι αυτόν, αλλά θα φροντίσω να μάθω απο το site του.

αχ τι έπαθα η γυναίκα βραδιάτικα... είμαι και άρρωστη...Έτσι λοιπόν είχαμε φανταστεί το πάνελ των κριτών και έτσι τελικά είναι... Το πιο δύσκολο ήταν να βρούμε κάποιον για την θέση του Mrs J επειδή δεν ξέραμε καμία περσόνα αρκετά εκκεντρική όπως αυτός, μετά όμως ήρθε στο μυαλό μας ο Γαβαλάς... να ένα άτομο που θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Mrs J. Ο Γαβαλάς έχει κάνει χωρό, οπότε ξέρει απο κίνηση, εννοείτε ότι γνωρίζει τα πάντα για την μόδα, αφού αυτός είναι η μόδα... και κοντεύει να γίνει εξίσου μαύρος με τον J Alexander. Αλλά τελικά ούτε Λάκη είδαμε ούτε Mrs J...Κρίμα...Όποιος διαφωνεί να κοιτάξει εδώ (το site απο το οποίο πείρα τις φωτογραφίες).

Τώρα που το σκέφτομαι όμως μπορεί όλοι αυτοί να περάσουν από την εκπομπή ως Guest Κριτές. Τώρα για την θέση του Mr. J πραγματικά δεν έχουμε ιδέα για το ποιος θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά, ωστόσο επιλέξαμε τον κύριο Χαρίτο για το Make Up ας μη ξεχνάμε και ο Mr. J με το make up ξεκίνησε και μετά μεγάλωσε ο ρόλος του στην εκπομπή.

Ε... αν δεν ξέρετε τον Χαρίτο τι να πω... μάλλον δεν διαβάζετε το blog μου τακτικά καθώς είμαι σίγουρη ότι όσοι το διαβάζουν τον γνωρίζουν κιόλας...Όχι επειδή έχω γράψει πολλές φορές γι αυτόν. Στην περίπτωση που δεν τον ξέρετε τον λένε Αχιλλέα Χαρήτο και είναι πολύ ψηλός, συνήθως με ντεκαπαρισμένο μαλλί, όμορφος σαν τον πάγο και ξέρει πως να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη μόνο με μία πινελιά.


Τον νεαρό που έβαλαν για την θέση του Mr.J δεν συγκράτησα το όνομα του, συγκράτησα το αποτυχημένο χιούμορ του όμως με το μπλουζάκι Mr. T...Νομίζω τον λένε Τάσο και έχει δουλέψει σε πολύ σημαντικά περιοδικά και αυτός θα εκπαιδεύει τα κορίτσια...και αν κρίνω απο το πρώτο επεισόδιο έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Από τα κορίτσια που πέρασαν πάντως είδα ότι ο μέσος όρος iq θα είναι πολύ χαμηλός, δεν βλέπουμε καμία Elyse Seewell να αναδύεται απο εκεί. Κάποιες απορώ γιατί τις περάσαν στις 200 και ο μεγάλος μου φόβος είναι οτι τελικά ονόμασαν το διαγωνισμό Next Top Model επειδή οι περισσότερες συμμετοχές ήταν απο κοπέλες που ζουν στην Ελλάδα ωστόσο δεν είναι Ελληνίδες. Όχι οτι μας χαλάει, αλλά ναι θα ήταν παράξενο να λέγεται η εκπομπή Greece's Next Top Model με νικήτρια την κοπέλα απο την Ρωσία (η οποία δυστυχώς δεν πέρασε στον τελικό). Οπότε ναι αυτό με προβληματίζει λίγο. Εννοείτε ότι εντυπωσιάστηκα με την Βασω, τη Ραμόνα, την Ελβετοκρητικιά Σερράινα. ΄Οχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Πάντως έκπληξη μου προκάλεσε το γεγονός ότι οι περισσότερες δεν είχαν ιδέα πως να ποζάρουν... έλεος αν αυτό είναι που θέλουν θα έπρεπε αν είχαν δει τουλάχιστον 4 φορές κάθε κύκλο του American Next Top Model και απο μία φορά των υπολοίπων χωρών..

Ραμόνα...

Η παρουσιάστρια λοιπόν είναι η Καγιά, δοκιμασμένη πλέον στα τηλεοπτικά δρώμενα ξέρει τι θέλουμε και πως να μας το προσφέρει; Θα δείξει. Εγώ πάντα την θεωρούσα ξινή, ελπίζω με αυτή την εκπομπή να γίνει τόσο αξιαγάπητη όσο η Tyra... Εδώ που τα λέμε η Καγιά έχει πολύ γλυκό χαμόγελο, αλλά δεν μπορεί να μας το μεταφέρει... Τουλάχιστον όχι σε εμένα. Όμως είμαι αισιόδοξη και εντάξει αποκλείεται να γίνει πιο χάλια η εκπομπή απο αυτή του Make me a Super Model.


θα έβαζα και άλλες φωτότων κοριτσιών αλλά το site δεν συνεργάζεται.

Πάντως είναι τα κορίτσια είναι πολύ νταρντάνες για τις διεθνείς πασαρέλες... πιο πολύ για plus size μου κάνουν... (είπα εγώ τώρα η αδύνατη).

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

10 Φώναξαν:

Neverlandean είπε...

Έλα ρε μλκ δεν γίνεται να συμφωνούμε σε ΟΛΑ, εγώ τώρα τι θα γράψω;

Καλά ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν πρόκειται να κάνει καμιά τρελή καριέρα όποια κερδίσει. Επίσης νομίζω ότι είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για το συγκεκριμένο θέμα λολ

BushidoCougar είπε...

Επειδή πέρυσι το χειμώνα έβλεπα ΠΟΛΥ τηλεόραση λόγω στρατού, πρέπει να παρακολούθησα όλα τα επεισόδια της συγκεκριμένης (Αμερικάνικης) σειράς στον ΣΚΑΙ. Τολμώ να πω ότι λίγο το στυλάκι της Tyra Banks, λίγο το όλο "" κλίμα της επιτροπής μου άρεσε και το έβλεπα ευχάριστα (όχι πάντα) από ένα σημείο και μετά.

Αυτό που είδα (κατά λάθος) στον ΑΝΤ1 εχθές ΔΕΝ περιγράφεται... Παγερά αδιάφορο και μου βάλανε απέναντι από την Tyra Banks (Tyra σ' αγαπάμε!) την Καγιά!!! Τόσες ωραίες γυναικάρες στην Ελλάδα και η (υπερ)παραγωγή του ΑΝΤ1 προτίμησε να εκπλήξει(δεν) για άλλη μια φορά τοποθετώντας ένα πρόσωπο το οποίο απλώς έχει απασχολήσει το κοινό με προηγούμενες (αποτυχημένες) προβολές σαν παρουσιάστρια (lol)...

Με λίγα λόγια... ας είναι καλά ο ΣΚΑΙ!

Stratos Bacalis είπε...

Η Κουντουρά είναι ακόμα θεά, τη γνώρισα φέτος στη ΔΕΘ και εντυπωσιάστηκα, χώρια που είναι και ευγενικότατη-γλυκύτατη. Η Τζένη (που είναι από εδώ αν θυμάμαι καλά) είναι λίγο κρυόμπλαστρη για τηλεόραση. όταν την είδα σε πασαρέλα (Ασλάνης-Νικόλας), πίσω στις δόξες της (με Κουλιανού, Τουτουντζή και άλλες της εποχής) ήταν αγγούρι. Μα πολύ αγγούρι. Ο ΑΝΤ1 πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει παραγωγή στυλ Tyra ούτε στον ύπνο τους.

Erisadesu είπε...

neverlandean ακόμη και αν συμφωνούμε σε όλα το δικό σου στυλ γραψίματος είναι φανταστικό και πιο αστείο απο το δικό μου.

Cougar κάπως έτσι ξεκήνησα και ξέροντας ότι το σχόλιο έρχεται απο έναν str8 αποκτάει άλλη αξία. Η αλήθεια είναι και εγώ έτσι άρχισα να το βλέπω, αλλά μετα εξαιτίας του κυρίου Neverlandean άρχισα να το βλέπω πιο εντατικά. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για την Καγιά, φαίνεται άλλωστε.

Sandman λίγα τα λόγια σου, στην τελική η Μπαλατσινού μπορεί να ειναι κρύα, αλλά δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα, και δεν κατέβηκε με τους δεξιούς στις εκλογές :P:P H Κουντουρά είναι απλά θεά, κρίμα που είναι δεξιά

Wrong Guy είπε...

μας ζάλισες με τον Αντ1,το ξαναλέω
το Σπύρο Πώρο υποστήριζα κι εγώ!!!!

Stratos Bacalis είπε...

Α να πω και για τον Χαρίτο ότι είναι θεός, τον γνώρισα από κοντά όταν μακιγιάρισε φίλη μου που σχεδίασα το νυφικό της και την έκανε Θ-Ε-Α χωρίς να την κάνει αγνώριστη! Είναι γλυκύτατος και ευγενικός και πολύ προσιτός!

Erisadesu είπε...

wrong guy...ναι όντως κακώς τον ανάφερα τόσο πολύ...αλλά τι να κάνω δεν μου αρέσει αυτό το κανάλι...
Χαίρομαι που συμφωνούμε στο θέμα του Σπύρου.

Sandman υπάρχει κάποιος που να μην έχεις γνωρίσει;

KitsosMitsos είπε...

Χεχε! Πες μου ότι θα το παρακολουθείς! Πλάκα πρέπει να έχει πάντως.

Ανώνυμος είπε...

"μας ξύνησε η επιλογή της Καγιάς"

Στη γενική τα επίθετα δεν παίρνουν 'ς'. Της Καγιά λέμε.

Erisadesu είπε...

δεν λέμε δηλαδή της όμορφης;

...αν είναι αυτό το μόνο λάθος που βρήκες σε ένα τόσο ανορθόγραφο blog, τότε με τιμάει το σχόλιο σου...