Missy Elliott

by 18:32 6 Φώναξαν
Melissa Arnette Elliott (born July 1, 1971 in Portsmouth, Virginia), better known as Missy Elliott, is an American rapper, singer, songwriter, MC, and record producer. Elliott was originally known as Missy "Misdemeanor" Elliott and sometimes with only one "t". She dropped the "Misdemeanor" from her stage name in 2002, and now simply goes by "Missy Elliott". With record sales of over 24 million (including U.S., worldwide, and single sales), she is the highest selling female rapper of all time.

Έτσι αρχίζει το άρθρο για την Missy Elliott στην Wikipedia. Εγώ την είδα για πρώτη φορά χωρίς make up, χωρίς fancy χτενίσματα, ρούχα και με πολλά παραπάνω κιλά στο "Real World Mtv" πρόγωνο του Big Brother. Τότε τα αγγλικά που καταλάβαινα δεν ήταν και πολλά με το ζόρι έβγαζα νόημα. Αλλά αυτό το αγοροκόριτσο είχε κάτι που ξεχώριζε. Ήταν πιο άνθρωπος από όλους εκεί μέσα και οι στίχοι της ήταν άγριοι, με πόνο και βία. Ακόμη δεν είχε γίνει διάσημη.

Μου αρέσει αυτή η γυναίκα συνέχισε το έργο των γυναικών της Ραπ. Συνέχισε αυτό που ξεκίνησαν οι Salt n Pepa και το ανέδειξε. Είναι η μόνη γυναίκα rper με τόσες πωλήσεις. Ανέδειξε καλλιτέχνες, έγραψε Soundtracks έχει κάνει τα πάντα.



Αναδύθηκε και καθιερώθηκε με μόνο όπλο τον τσαμπουκά και το ταλέντο της σε ένα χώρο που μετράει η εμφάνιση της. Αν μπορούσα να τη συγκρίνω με κάποια αυτή θα ήταν η Grace Jones βρίσκω αρκετά κοινά στοιχεία σε αυτές τις δύο. Με πιο σημαντικό το θάρρος, την δύναμή τους και το ταλέντο τους.

Την θαυμάζω ναι, γιατί πραγματικά μου αρέσει αυτό που κάνει στην Hip Hop σκηνή και επειδή αυτό που ήταν ασχημόπαπο τώρα είναι μούσα της Adidas η οποία την άφησε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της σειράς Respect M.E. Τι και αν κάποτε δεν ήξερε να ντύνεται; Είναι η μόνη που εκτιμάει την δύναμη του συμβόλου με τις 3 γραμμές και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που την λατρεύω.

Tα πρώτα της video που είδα στην Ελληνική Τηλεόραση:





I want You Back - Melanie B + Missy Elliott


Hit που την έκανε ευρύτερα γνωστή στην Μπανανία για χώρα μας
Get Your Freak On!



Work It!


In the Loving Memory of Alliyah and Lisa Left Eye Loppez.



Lisa without you the water will never fall again.



Εδραίωση:


Αυτή είναι για μένα η Missy Elliott.





Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

6 Φώναξαν:

ethanandthecity είπε...

entelws psycho oi mousikes tis. mou aresei

Neverlandean είπε...

ΘΕΑ!!! Μαζί σου Liz. :)
Ειδικά το One Minute Man!

Erisadesu είπε...

Ethan and the City: psycho? όχι όλες όμως

Neverlandean : για ακόμη μια φορά έχεις απόλυτο δίκιο.

ευχαριστώ για τα comments

Wrong Guy είπε...

eisai zoriko koritsi telika!

Erisadesu είπε...

γι αυτό σου αρέσω παραδέξου το.

Dannossiel είπε...

λολ
μου εφαγες τα γκομενακια