Φωτιά και πούπουλα

by 08:24 6 Φώναξαν
Σήμερα η Λία θα είναι η πρώτη από την παρέα που θα παντρευτεί. Η συγκίνηση είναι τεράστια και ελπίζω να μη κλαίω σήμερα.

Την Λία δεν ξέρω πότε ακριβώς την γνώρισα, αλλά θυμάμαι πάντα ότι την έβλεπα στην Τοπική Οργάνωση του κόμματος. Απο μικρές εγώ και εκείνη ήμασταν εκεί σε κάθε εκλογές.
Στο δημοτικό οι γονείς της αγόρασαν οικόπεδο πίσω απο το εξοχικό μας και έτσι την έβλεπα και τα καλοκαίρια. Μετά την ξανασυνάντησα στα καρναβάλια όταν συμμετείχαμε στο ίδιο άρμα. Νομίζω ότι έτσι ξεκήνησαν όλα, το ίδιο καλοκαίρι αρχήσαμε να κάνουμε παρέα.

Ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερα στην παρέα μας που οι φίλες μου συμπάθησαν αμέσως. Από τότε κάθε καλοκαίρι ήμασταν μαζί, και στην Β. Λυκείου βρεθήκαμε και στο ίδιο τμήμα. Αυτό που ξέρω σίγουρα.

Η Λία ήταν αυτή που μου έφερε τα νέα ότι πέρασα στο Τ.Ε.Ι. και η ίδια ήταν που ήρθε να με βρει στην Κρήτη. Με τη Λία δέθηκα πάρα πολύ όταν έφυγα για σπουδές.

Έχει αλλάξει πολύ τελευταία έχει γίνει πιο σοβαρή, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι η τρέλα της και το χιούμορ της μπορεί πάντα να ξεκλειδωθεί και να την μετατρέψει ανα πάσα στιγμή στο party animal που ήταν κάποτε.

Απλά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει παράλληλα με το γάμος της στην Πελοπόνησσο.
Όσο σημαντικός και αν είναι ο Γάμος της Λίας δεν μπορεί να επισκιάσει τα τραγικά γεγονότα της SugarTown. Ποιος θα το λεγε ότι το χωριό που γνωρίσαμε μέσα απο το Ντοκυμαντέρ Sugar Town θα εξαφανιζόταν σε μια βραδιά. Η τραγικότητα αυτού του γεγονότος δεν έγκειται μόνο στον αριθμό των καμμένων εκτάσεων, αλλά και στον πρωτοφανή αριθμό νεκρών που όσο περνάει η μέρα πολύ φοβάμαι ότι αυξάνονται.

Προς το Παρών 37 οι νεκροί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μέσα σε τόσα τραγικά γεγονότα οι αρχές επιμένουν οι εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο. Θέλω να τονίσω ότι ήμαστε μια χώρα που δεν πρέπει να της συμβαίνουν τέτοια πράγματα, τα δάση μας είναι πολύτιμα και οι πολίτες αυτής τις χώρας είναι σημαντικοί. Ελπίζω να πέσουν κεφάλια και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι γι αυτή την τραγωδία.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

αυτό έχω μόνο να πώ για τους καρεκλοκενταυρους.

Για τους εμπρηστές, διέπραξαν Ύβρη και θα το βρουν μπροστά τους.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

6 Φώναξαν:

KitsosMitsos είπε...

Κηδείες, γάμοι, λύπες, χαρές, καταστροφές, γέννηση νέας ζωής. Η δύναμη της φύσης που βρίσκεται σε αέναη κίνηση. Ας χαρούμε στις χαρές και ας συγκρατηθούμε στις λύπες.

Erisadesu είπε...

σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ με αυτό που είπες.

If...ιγένεια είπε...

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

Διαδώστε το.

Wise_One είπε...

Ελπίζω όλα να πήγαν καλά έτσι;

Οχι τίποτα, απλά χρειαζόμαστε και κάποια ευχάριστα γεγονότα γιατί πρέπει να ξεφεύγουμε για λίγο απ' αυτά που γίνονται.

Erisadesu είπε...

Ναι ρε...καλά ήταν αν εξαιρέσεις στο τέλος που το ξενοδοχείο δεν έδωσε τα δωμάτια που κρατησαν και μερικοί έμειναν στα παγκάκια λολ

ήταν γαμάτος γάμος...

Ιφιγένεια.. δεν μαζεύεστε να σβήσετε τις φωτιές και αφήστε τις μαλακίες.

david santos είπε...

Thanks for posting.

Thelw na synodeysw ston pono elliniko ston koinotiko ola gia tin adifago kai anekselegkti pyrkagia aftis tis teleftaias Paraskevis sta ypostirigmata tis Peloponnisou, sto notiodytiko simeio tis Athinas, pou stoixisan tin zwi se 63 synanthrwpous sas.

David Santos