Crash Test Super Market της γειτονιάς σας.

by 14:18 4 Φώναξαν
Η γειτονιά μου πρέπει να είναι η γειτονιά του παραλόγου με αυτά τα super market που έχει.
Θα πρέπει να αναδειχτεί ως η γειτονιά με τα πιο cult super market.
έτσι έχουμε:

1. Αρβανιτίδης... αγόρασε το κατάστημα του παλιού Καταναλωτή... έτσι ξαφνικά...πέφτει το επίπεδο. Λιγότερη ποικιλία προϊόντων και εποίκους υπαλλήλους. Μια μέρα μια πελάτισσα βιαζόταν και ήθελε να αγοράσει μορταδέλα. Περίμενε καρτερικά την υπάλληλο που έκανε μία ώρα να κόψει το σαλάμι του μπροστινού πελάτη. Περίμενε...περίμενε....ε μετά από κάνα τέταρτο της λεέι "Κοπελιά μπορείς να κάνεις λίγο πιο γρήγορα". Τι το ήθελε η κακομοίρα....Η υπάλληλος της έβγαλε τέτοια γλώσσα...Άρχισε να φωνάζει και να ωρύεται ότι κάνει τη δουλειά της σωστά και γενικότερα να μιλάει με μέγιστη αγένεια στην πελάτισσα. Κάθε υπάλληλος ξέρει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο (ακόμη και όταν ο πελάτης είναι μαλάκας) και όταν του την πουν κάνει την πάπια και απλά λεει ναι και συγνώμη. Η συγκεκριμένη υπάλληλος και άδικο είχε και φώναζε απο πάνω. Η πελάτισσα λοιπόν άφησε τα πράγματά της και έφυγε. Το ίδιο έκανε και ο πελάτης που περίμενε πριν απο αυτήν τόση ώρα. Εγώ πάλι θα συμβιβαζόμουν με το παρόμοιο προιον που βρήκα αλλά μώλις είδα τον τρόπο που μίλησε η κοπέλα σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα. Γενικά σε αυτό το super market δεν βρίσκω ποτέ αυτό που θέλω. Βραβείο Κακομοιριάς

2. Dia...το κλειδί στην οικονομία....Αυτό το κατάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου.
Περνάω κάθε μέρα από μπροστά του, οι τιμές είναι καλές το κατάστημα όμως είναι.... Οι συσκευασίες είναι σχεδόν πάντα ανοιχτές, ειδικά σε προϊόντα υψηλής κατάψυξης. Οι υπάλληλοι φοράνε λερωμένες στολές και το πάτωμα δεν είναι και απο τα καλύτερα. Πάντα πίστευα ότι επειδή ένα κατάστημα είναι φθηνό δεν σήμαινε απαραίτητα ότι θα είναι και βρώμικο. Είχε και μια ταμεία εκεί, έμοιαζε πάντα σαν να είχε κάνα μήνα να κάνει μπάνιο, ευτυχώς την κοπέλα την έβγαλαν από τα ταμεία, αλλά με τρόμο είδα ότι την έκαναν υπεύθυνη στο κατάστημα....Τουλάχιστον όμως άρχισε να κάνει μπάνιο πιο συχνά. Οι στολές παραμένουν βρώμικες, οι συσκευασίες από την κακομεταχείριση ανοιγμένες και όσο φθηνό και αν είναι απλά δεν αγοράζεις από εκεί γιατί πάντα θα έχεις τον φόβο ότι οι τροφές αλλοιώθηκαν. Ωστόσο σε προϊόντα υγιεινής και κονσέρβες δεν έχεις πρόβλημα οι συσκευασίες είναι εντάξει. Βραβείο Αλλοιωμένης Συσκευασίας

3. Lidl & Aldi μηδενικό παράπονο, όλα καθαρά και προσεγμένα. Τα Aldi ωστόσο θέλουν μια προσπάθεια ακόμη γιατί σαν νέα καταστήματα δεν είχε αρκετούς υπαλλήλους στα ταμεία και σήμερα που είχε λαϊκή γινόταν χαμός μέσα από άτομα που πήγαν να δουν τι παίζει εκεί πέρα και να δουν και τις τιμές. Η μάνα μου είπε ότι ήταν ακριβό σε σε σύγκριση με τα Lidl, εγώ θα πω ότι είχε blue cheese στο aldi (κάτι που δεν έχει το lidl) αλλά δεν βρήκα πουθενά μπρυ (ενώ το βρίσκω στα lidl. Βραβεία οργάνωσης και βραβεία Μίζερων πελατών.

4. Μασούτης.... Παράπονα πολλά γι αυτό το super market, οι τιμές του ακριβές, δεν προσφέρει ποικιλία προιόντων (ούτε μια σερβίετα serena μόνο πολυεθνικών εταιρείων....μικρή ποικιλία σε τυριά... Σαν φτοχός συγγενής είναι αυτό το σούπερ μπροστά σε άλλα της ίδιας αλυσίδας. Αλλά έχει υπαλλήλους διαμάντια. Αφού έτσι λες δεν βαριέσαι ας με πιάνουν τον κώλο με τις τιμές τους τουλάχιστον χαίρεσαι να μιλάς και να βλέπεις τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μέσα.
Βραβείο Φιλικότητας και Χαμόγελου.

5. ΑΒ Βασιλόπουλος....Αυτό δεν υπάρχει στην γειτονία μου και από ότι είδα δεν υπάρχει σε καμία γειτονιά με χαμηλά εισοδήματα. Το πέτυχα στην Καλαμαριά, είχε άριστη ποικιλία προϊόντων, είχε επιλογές και φυσικά υπήρχαν τιμές και για όλα τα βαλάντια... ωστόσο...
σπέρνει το βραβείο Κοινωνικού Ρατσισμού αφού δεν θα δεις καταστήματα του σε περιοχές όπως οι δυτικές συνοικίες, με εξαίρεση την Νέα πολιτεία του Ευόσμου και το ψωνισμένο Ωραιόκαστρο.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

4 Φώναξαν:

KitsosMitsos είπε...

Μ'αρέσει η κοινωνική ευαισθησία με τρελή δόση χιούμορ!

Satan_My_Lord είπε...

Απο τον Αρβανιτίδη να πέρνεις μόνο νερό Πηγή Παϊκου Αξιούπολης που είναι το καλύτερο και κάνει εδώ και χρόνια 1,32 η εξάδα...τίποτε άλλο όμως!

...666...

Tom είπε...

Απο το Dia μου φέρνει σοκοφρέτες η γιαγιά μου και είναι μια χαρά. Παράπονο κανένα. To Aldi σε μας, εκτός του ότι βρίσκεται στου διαόλου τη μάνα, έχει ίδιες τιμές με το Lidl, αλλά μικρότερη ποικιλία προιόντων. Εντάξει, έχει 3 διαφορετικές μάρκες γαλοπούλα σε φέτες και εναν διάδρομο με σοκολάτες αλλά δεν είναι αρκετό. Ο Αρβανιτίδης της γειτονιάς μου είναι καλός, αλλά οι διάδρομοι είναι τόσο στενοί που με το ζόρι περνάει το καρότσι. Απο Lidl και Βασιλόπουλο κανένα παράπονο, μπράβο τους. To Lidl πάντως παραμένει κορυφή!!!

Erisadesu είπε...

έτσι πρέπει κίτσο μου

σατανικέ άρχοντα μου....
θα προσπαθίσω να ακούσω τις εντολές σου.

τομ...αν σε πιάσει κόψιμο δεν φέρνω ευθύνη...
βασιλόπουλο αγόρι μου δεν έχεις παράπονο γιατί απλά εσύ ανήκεις στις γειτονιές που τον έχουν..οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.