Φίλος ή Μέλος του ΠΑΣΟΚ;

by 20:00 7 Φώναξαν

Μια μεγάλη αλήθεια για μένα και το blog μου είναι ότι μου αρέσουν τα anime και οτιδήποτε έχει σχέση με Ιαπωνία... αλλά μια ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι είμαι πιο ΠΑΣΟΚ και από τον Λαλιώτη και ότι κάθε νύχτα ονειρεύομαι μια βραδιά στα μπουζούκια με συνοδό τον Πρετεντέρη... όπως έγραψε ο Uncle Ben σε βιβλίο του και το έμαθα πρόσφατα σ' ένα τεστ της
Athen's Voice.

Γι' αυτό μόλις μου ήρθε η επιστολή από το ΠΑΣΟΚ με την κάρτα μέλους ή φίλου του ΠΑΣΟΚ με θέμα την ετήσια συνδρομή μου στο ΠΑΣΟΚ, νευρίασα και τους έστειλα την παρακάτω επιστολή.

Αγαπητό ΠΑΣΟΚ

Τελικά εγώ είμαι μέλος ή φίλος του ΠΑΣΟΚ?
Με το σύστημα επανεγγραφής μας στο ΠΑΣΟΚ χρειάστηκε να επαναλάβω την διαδικασία τρεις φορές για να δηλώσω το αυταπόδεικτο. Ξαφνικά όμως μου έρχεται μία επιστολή στην οποία θα πρέπει να δηλώσω για ΑΚΟΜΗ μια φορά την παρουσία μου στο χώρο ενώ παράλληλα θα πρέπει να δηλώσω αν είμαι ΦΙΛΟΣ ή ΜΕΛΟΣ...

Η διαφορά αυτή την φορά είναι ότι θα πρέπει να δώσω και χρηματικό ποσό γι αυτή μου την δήλωση.
Φυσικά και θα υποστηρίξουμε το κόμμα μας όταν αυτό μας ζητηθεί. Αυτό κάνουμε
κάθε φορά που αγοράζουμε λαχνούς από την τοπική οργάνωση, κάθε φορά που πληρώνουμε την
συνδρομή μας στην τοπική οργάνωση, κάθε φορά που συμμετέχουμε στην χοροεσπερίδα της οργάνωσης
ή γειτόνων τοπικών οργανώσεων.

Στην επιστολή που μας στάλθηκε αναφέρετε ότι με την ετήσια συνδρομή θα καταργηθούν οι εισφορές μας
στις τοπικές οργανώσεις... ωστόσο εμείς θα συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στις τοπικές δραστηριότητες
για οικονομική ενίσχυση και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Επίσης στην επιστολή γράφετε ακριβώς τα χρηματικά ποσά που πρέπει να καταβάλει το κάθε μέλος του κόμματος.
Ωστόσο δεν είναι γραμμένο πουθενά το ποσό για τα άνεργα μέλη του κόμματός.
Δηλαδή εγώ που είμαι άνεργη και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο ποσό που μου ζητάτε δεν είμαι άξια να γίνω μέλος του κόμματος; Με το να μη πληρώσω την συνδρομή, μου καθαίρεται το δικαίωμα να λέγομαι μέλος ενός κόμματος για το οποίο ουκ ολίγες φορές έχουμε θυσιάσει χρόνο και χρήμα; Επίσης με ποιο σκεπτικό ζητάτε χ Ευρώ από τους φοιτητές; Γνωρίζετε ότι εκεί έξω υπάρχουν φοιτητές που οι γονείς τους στερούνται τα πάντα για να σπουδάσουν; Έχετε περάσει ποτέ από φοιτητικές εστίες να δείτε πως αγωνίζονται τα χέρια που αργότερα θα σηκώσουν το ΠΑΣΟΚ; Το ποσό ωστόσο που ζητάτε από βουλευτές είναι αστείο ειδικά αν σκεφτούμε τα ποσά που επωφελήθηκαν επί της κυβερνία του ΠΑΣΟΚ. Καταλαβαίνω ότι έχουν έξοδα για τις προεκλογικές καμπάνιες αλλά ωστόσο δεν έχουμε δει ακόμη εκλεγμένο βουλευτή χωρίς ιδιαίτερη οικονομική άνεση.

Για την πρόταση περί πιστωτικής κάρτας θα ήθελα απλά να πω ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε για να στηρίζει τον λαό του και τον λαό της Ελλάδας όχι για να τον ενθαρρύνει να πέσει θύμα στα νύχια των τραπεζικών συστημάτων.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω να με ενημερώσετε για το ποσό που οφείλω να καταβάλω σαν άνεργη στο κόμμα και αν θα μου στερηθεί το δικαίωμα να είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ που με τόσο αγώνα κέρδισα, επειδή δεν μπορώ να αντεπεξέλθω
οικονομικά στην παρούσα προθεσμία για την ετήσια συνδρομή, Γιατί ξαφνικά ένα Σοσιαλιστικό κόμμα με τόσο δεξιά πολιτική καταφεύγει σε τόσο κουμμουνιστικές λύσεις;


Με εκτίμηση
το όνομα μου


Τώρα εσύ που το διαβάσεις με κράζεις από μέσα σου και σκέφτεσαι να μου πεις "Τι σκας μη πληρώνεις στην τελική".

Αλλά δεν είναι έτσι. Έχω χάσει πολύ χρόνο από την ζωή μου για αυτό που πιστεύω. Σαν οικογένεια έχουμε στερηθεί από τον οικογενειακό μας χρόνο για να στηρίζουμε άτομα και πεποιθήσεις. Ποτέ όμως δεν το κάναμε με μισή καρδιά και ακόμη και αν στηρίξαμε λάθος άτομα ποτέ δεν το μετανιώσαμε και συνεχίσαμε να στηρίζουμε με περισσότερο πάθος τα πιο αξιόλογα άτομα του κόμματος.

Αυτό που με νευρίασε είναι ότι δεν μπορεί κανένας να με αποκαλέσει φίλο του ΠΑΣΟΚ, όχι μετά από τόσους αγώνες, είμαι μέλος του ακόμη και όταν ώρες ώρες μου έρχεται να κατέβω Αθήνα και να αρχίσω να κυνηγάω έναν έναν τους βουλευτές μας. Ακόμη και όταν οι ευρωβουλευτές μας δεν μας βοήθησαν στο θέμα της Γενοκτονίας.

Άντε μην τα πάρω και στις επόμενες ευρωεκλογές με δείτε σε αφίσα με sexy αποκαλυπτικό ταγιέρ και στείλω τις γκόμενες του Μπερλουσκόνι αδιάβαστες.

εγώ ως ευροβουλευτής


Με τα πολλά αν τολμήσουν και με γράψουν σαν ΦΙΛΟ του κόμματος επειδή αυτό τον μήνα είμαι οικονομικά στριμωγμένη θα κατασκηνώσω απ έξω από το σπίτι του Παπανδρέου, ντυμένη πράσινος σκύλος (u know ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου)

εγώ ως πράσινος σκύλος

και για να το διασκεδάσουμε λιγάκι, περιμένω τα στοιχήματα σας για το αν θα λάβω απάντηση από το www.pasok.gr ή όχι.


Τραγική διαπίστωσης της ημέρας:
Έχω γίνει σαν την μάνα μου.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

7 Φώναξαν:

Leviathan είπε...

de nomizo na sou apadisoun alla pote de xereis...filia kali evdomada!!!

myrto είπε...

Δεν ταυτίζομαι στην πολιτική σου επιλογή, αλλά σέβομαι πολύ όποιον άνθρωπο δαπανεί χρόνο και χρήμα για τα πιστεύω του και βρίσκω πολύ σωστές τις απόψεις σου, σχετικά με το παρόν ζήτημα Αν υπάρξει απάντηση, κάνε τον κόπο να την ανεβάσεις, με ενδιαφέρει πολύ.

Erisadesu είπε...

η απάντηση είναι αυτή

Εφόσον επιθυμείτε να είστε μέλος του ΠΑΣΟΚ , το ποσό που οφείλεται να καταβάλεται σαν άνεργη είναι Χ Ευρώ
Οσο αφορά στο κείμενο που στείλατε έχει προωθηθεί στο γραφείο Γενικού


Μυρτώ μου φυσικά και δεν ζητάω να ταυτιστεί κανείς με την επιλογή μου στα πολιτικά δρώμενα. Ο καθένας έχει τα πιστεύω του ακόμη και αν διαφωνούμε εννοείτε τα σεβόμαστε :) . Ίσα ίσα που οι διαφορετικές απόψεις είναι αυτές που μας κάνουν να προχωράμε :)

Με την προώθηση της επιστολής προς στον Γενικό, το καλό είναι ότι οι φωνές μας μέσα στο κόμμα άρχισαν να ακούγονται και να λαμβάνονται υπόψη. Τουλάχιστον αυτό μου είπε χθες άτομο του κόμματος.

Wrong Guy είπε...

Χριστέ μου,πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;

υγ. χτες μου έλεγε η Moodygirl πόσο θέλει να σε γνωρίσει

Erisadesu είπε...

....άτομο που ζει κάτω απο το όριο της φτώχειας είναι ήδη χαμηλά...

besides... έχεις πεινάσει ποτέ κύριε καρκίνωμα στο σύστημα;

και εγώ αγαπάω moody.

Wrong Guy είπε...

εμένα;

;-(

A8lios είπε...

Τί να πώ τώρα? Μετά από πενήντα χρόνια μπαίνω στο μπλογκ σου και βλέπω φάτσα-κάρτα τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.
Ιησούς Χριστός νικά κτλκτλ...

Καλά εγώ ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα, αλλά ειδικά από τότε που το έριξε στο να αμερικανοποιήσει τις διαδικασίες του, έχει γίνει ο αχταρμάς ο ίδιος.

Αλλά μιας και είμαι μαζοχιστής πάντα μου άρεσε να συζητάω με εκείνους τους ΠΑΣΟΚους που δε λένε βάλουνε μυαλό απ'όλα αυτά.

(και) γι αυτό σ'αγάπησα άλλωστε.

Και καλά όλα τα υπόλοιπα, αλλά αυτή η γαμημένη η πιστωτική, τί καινούργιο ανέκδοτο είναι αυτό ρε?

Τί να πώ, θα σου 'λεγα να βάλεις μυαλό, αλλά μιας και ξέρω ότι δε παίζει, πάρε τουλάχιστον κανα τηλέφωνο όποτε πας για αυτό το κυνήγι στην Αθήνα.

Μπορώ να σου δώσω και όπλα :-D

Φιλιά eri-chan!