Μπορεί και άλλος Ιάπωνας να φέρει την Άνοιξη;

by 00:00 4 Φώναξαν
Φαίνεται ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα γράφω και από μία μαλακία σχετική με τους Ιάπωνες στην Ελλάδα... Tέτοια εποχή είχα γράψει το "Μπορεί ένας Ιάπωνας να φέρει την άνοιξη;"

Φέτος όμως έχουμε μεγάλες αλλαγές. Βλέπεται στο τότε ποστ ανέφερα τον Tomo τραγουδιστή που ζούσε στην Ελλάδα, τον Kobayashi που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και για τα party των Sakura Syndrome. E λοιπόν όλα αυτά ξεχάστε τα. Βλέπεται ο Tomo και ο Kobayashi έφυγαν στην Ιαπωνία και μαζί τους έφυγαν και οι Sakura Syndrome.

Πλέον δεν μιλάμε για τον Ιάπωνα τραγουδιστή που ζει στην Ελλάδα αλλά για την Ελληνίδα Τραγουδίστρια που ζει στην Ιαπωνία. Η Σοφία λοιπόν που είναι γνωστή για τα party που διοργάνωνε με μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα μετακόμισε στην Ιαπωνία για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας σε Metal Συγκρότημα με το όνομα Blood Stained Child. Έτσι λοιπόν μπορεί να μη την έχουμε κοντά μας να προωθεί την Ιαπωνική μουσική στη Θεσσαλονίκη αλλά την έχουμε στην Ιαπωνία να προωθεί ...ό,τι αυτή αγαπάει και γουστάρει και να είναι αυτή η πρώτη Ελληνίδα Τραγουδίστρια της Ιαπωνίας.


Την διοργάνωση των party πλέον την ανέλαβαν οι Jap Dan με τον NTG που μπορεί κάποιοι να τον θυμάστε σαν τον παράξενο τύπο που τραγούδησε Ιαπωνικά στο Greek Idol. Έτσι σε συνέχεια του party του προηγούμενου Σαββάτου τα παιδιά ξανακάνουν Maid Cafe Event στη Βαλαωρίτου.


Σε εκείνο το post έγραφα επίσης για το Big in Japan Festival της KLIK Records...σήμερα θα σας πω για το event "One night in Tokyo " . Φέτος λοιπόν ο Hiroshi Watanabe και ο Satoshi Fumi θα είναι για μία βραδιά στο club Vogue στη Θεσσαλονίκη στις 13 Φεβρουαρίου. Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την εμετική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να είσαι απόλυτα μεθυσμένος απο την προηγούμενη. Τι καλύτερο να περάσεις εκείνη την ημέρα με τον Watanabe και τον Fumi; (πάντως είναι ειρωνικό Έλληνες DJ πηγαίνουν εκεί για να παίξουν που εδώ δεν τους ξέρουμε και εδώ έρχονται Ιάπωνες ...που όμως τους ξέρουν εκεί) Να σας θυμίσω ότι το δεύτερο άλμπουμ του Hiroshi Watanabe θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.


Τελικά δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα με την Ιαπωνία. Η πόλη αυτή κάθε Φλεβάρη αγαπάει την Ιαπωνία ας το παραδεχτεί επιτέλους. Κάποιος να το πει και στον Sakata να χαρεί το παλικάρι. Συναυλία συγκροτήματος δεν έχω αυτή τη φορά..αλλά δεν έψαξα κιόλας ωστόσο θα σας παρουσιάσω τους Monkey Majik...

Οι Monkey Majik λοιπόν είναι ένα Ιαπωνικό συγκρότημα που αποτελείτε από μη Ιάπωνες, το έφτιαξαν δύο αδέρφια από τον Καναδά, τραγουδάνε στα Ιαπωνικά και δεν είναι καθόλου δυσάρεστοι μπορώ να πω. Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε πολύ αστείο το concept τους αλλά να που μου αρέσουν και μετά από αυτό το εξώφυλλο στο CD τους...τους λατρεύω.

ναι όπως καταλάβατε παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης να μην προωθήσει τον τουρισμό και να καταργήσει το υπουργείου τουρισμού, να το αναθέσει σε μια τριτοκλασάτη ηθοποιό και μετά να το καταστρέψει...η Ελλάδα βρίσκει τρόπους να προωθείτε από μόνη της. Μία η Kylie με το Aphrodite, μια η ταινία των Pokemon που διαδραματίζεται στην Ελλάδα (ή κάτι τέτοιο) και να που και οι Monkey Majik το έκαναν το θαύμα τους.



που είναι ο ΕΟΤ να εκμεταλλευθεί τις καταστάσεις; Κάντε ένα Joined promotion με στην Ιαπωνία με τους παραπάνω να μας έρθουν οι τουρίστες.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

4 Φώναξαν:

dimitris.jp είπε...

maid cafe στην θεσσαλονικη!!!
τι χανω! τι χανω!

να πας οπωσδηποτε και να μας γραψεις εντυπωσεις.

να ντυθεις και εσυ!

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

steilame diko mas koritsi stin iaponia??? mpravo mas !!!! (na stelnate k emena kala tha htan)to tragoudi apo ta agorakia apo ton kanada einai super!!!
toulagiston an den pao iaponia nomizo apo ti prepei na metakomiso thethaloniki h esto athina (emeis edo eimaste ligo ksenerotoi)
tin kalimera mou!!!!

Geo είπε...

Ναι να πας οποσδήποτε στο maid cafe και να βγάλεις φωτογραφίες να μας δείξεις!!

Ποια ταινία πόκεμον έχει τοποθεσία στην Ελλάδα; (Έχουν βγει τόσες που έχω χάσει τον μπούσουλα)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.