Λαγογκουρούμι :P

by 18:12 4 Φώναξαν
Ξέρω ξέρω περιμένατε πως και πως το νέο μου δημιούργημα. Μου πήρε μερικές ημέρες παραπάνω για να κάνω ένα decent κατασκεύασμα αλλά τελικά νομίζω πως τα κατάφερα. Τουλάχιστον αυτό είναι μια αξιοπρεπή δημιουργία που μπορώ να τη δείξω :P:P

Αυτό που έκανα λοιπόν ονομάζεται στα Ιαπωνικά amigurumi και έχει κυριαρχήσει αυτό το όνομα. Ουσιαστικά τα amigurumi είναι πλεκτά κουκλάκια ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Λοιπόν αφού κοίταξα μερικά tutorials για το πως γίνονται τα κουνέλια...αποφάσισα να συνδυάσω δύο διαφορετικά και έτσι το αρχικό αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω.


το amigurumi που έκανα λοιπόν υποτίθεται ότι είναι κουνέλι - λαγός...ουσιαστικά είναι μια μπάλα στη οποία έραψα τα δύο αυτιά...και ουρά...

Τι κλωστή που πετάει την έβγαλα..μετά που έβαλα την ουρά σκέφθηκα ότι θα πρέπει να του κάνω μάτια...έτσι του έκανα αλλά νομίζω ήταν καλύτερο χωρίς τα μάτια.

Dumbo το ελεφαντοκουνελάκι.


Είναι λίγο θυμωμένο ή είναι ιδέα μου...Λοιπόν για να το γέμισμα του κεφαλιού πρέπει να χρησιμοποιηθεί το υλικό που συνήθως βρίσκουμε μέσα στα λούτρινα αρκουδάκια...επειδή όμως εγώ δεν έχω τέτοιο υλικό αποφάσισα να το γεμίσω με χαρτί κουζίνας..Επίσης επειδή βαριόμουνα τρομερά να του κάνω μύτη του έβαλα μια καρφίτσα και έτσι η μύτη του είναι αυτή που είναι :P και το παιχνίδι καταντάει επικίνδυνο για παιδάκια :P.


Λοιπόν τα tutorials που συνδίασα είναι αυτό για το κεφάλι και αυτό για τα αυτιά.
Πες καμία σχέση το δικό μου με τα δικά τους...δεν βαριέσαι.. μια χαρά είναι.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

4 Φώναξαν:

Loatheasone είπε...

Paizei na ta spaei os mpalaki antistress

Geo είπε...

Μου θυμίζει αυτό εδώ:
http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Rabite_Mana.png

Δεν είναι τόσο άσχημο πάντως. Αρκετά συμπαθητικό το βρίσκω ;)

Erisadesu είπε...

skiarxon μου αρέσουν οι καινοτόμες ιδέες σου

Βορέα τέλειο!!!!
θα προσπαθίσω να κάνω ένα τέτοιο.
αν και φαίνεται δύσκολο.

Martha είπε...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!