Όλα θα πάνε καλά !!

by 08:10 5 Φώναξαν
Πριν από πολύ καιρό, γνώρισα ένα παλικάρι που με έκανε να χαμογελάσω και που με έκανε να νιώσω παιδί ξανά. Ένιωθα πολύ άνετα με αυτό το παιδάκι, γιατί για παιδάκι πρόκειται όταν σκέφτομαι την διαφορά ηλικίας που έχω μαζί του. Βασικά το πιο παράξενο είναι ότι ποτέ δεν συγκράτησα το όνομά του και ότι από τότε δεν τον ξαναείδα. Σε σημείο να πιστέψω ότι εντάξει απλά δεν υπάρχει και είναι κάποιο αερικό που εμφανίστηκε την ώρα της αμηχανίας μου για να με βοηθήσει.

Την προηγούμενη Τετάρτη λίγο πριν πάω στο ραντεβού, ενώ ήμουν μέσα στο ταξί τον είδα στο δρόμο να κοιτάει μια βιτρίνα με την κοπέλα του. Εκεί κατάλαβα οτι οκ, τελικά υπάρχει και μου φάνηκε πολύ γλυκό που είχε κοπέλα. Με τα πολλά εκείνη η μέρα ήταν τέλεια.

Την Δευτέρα το βράδυ σκεφτόμουν αυτό το γεγονός και αναρωτιόμουν ότι δεν ξέρω πως τον λένε και πόσο καιρό είχα να τον δω. Σκεφτόμουν ότι οι πιθανότητες να τον δω σύντομα είναι περιορισμένες, αφού έχουν περάσει μήνες απο τότε που τον γνώρισα και την Τετάρτη που τον είδα τυχαία.

Σήμερα ξύπνησα όπως πάντα με μια ξινίλα στη μάπα μου και σαφώς αγχωμένη γιατί σήμερα ή την Δευτέρα θα μάθω τα αποτελέσματα του ραντεβού της Τετάρτης. Έτσι ανεβαίνω στο λεωφορείο, κοιτάω αριστερά, δεξιά με την πιο ξενερωμένη μάπα του κόσμου και ξαφνικά βλέπω τα τεράστια μάτια του. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο παράξενα ένιωσα όταν με κοίταξε και φάνηκε ότι με ξέρει από κάπου. Έτσι και εγώ του μίλησα. Το ξέρω ότι είναι χαζό να γίνομαι τόσο γλυκανάλατη με ένα τόσο κοινότυπο γεγονός.

Αλλά τον συμπαθώ πολύ (όπως καταλαβαίνετε για ακόμη μια φορά δεν ξέρω πως το λένε) και είμαι σίγουρη ότι που τον συνάντησα είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Νομίζω ότι θα έχουμε καλά νέα σήμερα και αν όχι σήμερα θα έχουμε καλά νέα σύντομα και όλα μα όλα θα πάνε καλά.

Βέβαια τώρα που το έγραψα συνειδητοποιώ ότι απλά προκαλώ την τύχη μου και ότι ίσως καλύτερα να μη το ανεβάσω το ποστ μου. Αλλά... είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

5 Φώναξαν:

alex.00 είπε...

Να και μια αλλη πλευρα της Eri... χωρις μπουκετα, ξυλο και μαπίδια! Πιθανως να ειναι μια αναλαμπη. Θα παρακολουθουμε με ενδιαφερον το φαινομενο.

Neverlandean είπε...

Τι έγινε λοιπόοοον;;

Erisadesu είπε...

Alex...αυτή την είκονα έχεις για μένα; Νόμιζα όταν με είδες στο meeting κατάλαβε πόσο καλή και γλυκανάλατη είμαι.

Neverlandean... τι να γίνει ακόμη δεν έχουμε νεότερα.

alex.00 είπε...

Πλακα εκανα βρε...

david santos είπε...

Hello, may friend!
I passed to desire a good week to you.
Until always