2ο Καμπινγ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κατερίνη

by 23:32 4 Φώναξαν
και που λέτε... η άθλια πήγα καμπινγ με το ΠΑΣΟΚ... πρέπει να με μίσησε πολύς κόσμος...
χαχαχα... πρώτον φώναζα συνέχεια,δεύτερον ρευόμουν σαν βόθρος και μετά έλεγα στον διπλανό μου "καλά ρε δεν ντρέπεσαι και ρεύεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο... όλο ρεζίλι μας κάνεις"... γενικώς η συμπεριφορά μου δεν ήταν και η καλύτερη χαχαχα. είμαι σίγουρη ότι πολύ με περάσανε για λεσβία... πραγματικά δεν ξέρω γιατί μου βγήκε τόση καφριλα... ίσως επειδή όλοι εκεί πέρα δεν ήταν ή τουλάχιστον δεν φαινόταν κάφροι αρκετά για μένα.

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο με μίσησαν μερικοί... είναι και ότι ροχάλιζα.... παρ όλες τις προσπάθειες μου να μη τρώω πολύ (γιατί όταν τρώω πολύ ροχαλίζω) πάντα το βράδυ έπινα πολύ και το αποτέλεσμα ήταν... μπροστά μου τα τρακτέρ των αγροτών στην εθνική να ακούγονται σαν νανούρισμα...πω πω I am such a Lady...

Γνώρισα μερικά καινούργια άτομα ένα και ένα το καθένα. Ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία Over all.. τουλάχιστον για μένα, γι αυτούς ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει. Επίσης έμαθα και πολλά νέα πράγματα...όπως... όταν πάω camping να μη παίρνω την Dannossiel μαζί μου. Να κουβαλάω πιο πολλά σορτσάκια... έμαθα ότι και το ντούζ μπορέι να λειτουργήσει σαν χώρος αφόδευσης (το είαμε και αυτό στα γυναικεία ντους) και ότι ακόμη και οι νέοι μπορούν να είναι εξίσου βρομιάρηδες και αδιάκριτοι όσο οι μεγαλύτεροι... και ότι κάποια άτομα απο την ΠΑΣΠ είναι ίδιοι με τους ΔΑΠΙΤΕΣ με την διαφορά ότι εκείνοι φοράνε πράσινα.

Γενικά η γνώμη για την ΠΑΣΠ ποτέ δεν ήταν η καλύτερη... στο Ηράκλειο δε η ΠΑΣΠ ήταν σαν την ΔΑΠ της Θεσσαλονίκης... βλαμμένοι και στον κόσμο τους...ελπίζω να άλλαξαν λίγο τα πράγματα εκεί κάτω.

Είδα και έναν πασπίτη που μοιάζει καταπληκτικά με έναν παλιό συνάδελφό μου.

Ατάκες των ημερών:

Από γνωστό άγνωστο blogger: Το Σεξ θα έρθει. Το σεξ είναι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι το Σεξ υπάρχει εδώ.

από μέλος της νεολαίας μας: Εδώ και τρεις ημέρες είμαι σε Διαρκή Στίση Συνέχεια...

από την κοπέλα του απο πάνω: Α. Πάλι απότιστη θα μείνω.
Β, Αυτό το Campng είναι εντελώς ομοφυλοφιλική φάση όλα τα ζευγάρια στις σκηνές είναι του ίδιου φύλου.

Η εφημερίδα έλεγε ότι οι δίδυμοι θα είχαν ένα καυτό σαβ/κο και όχι επειδή έχουμε καύσωνα... οπότε μια κοπέλα από την νεολαία Μενεμένης η οποία είναι και δίδυμος είπε βλέποντας τα σκιουράκια στα δέντρα να κυνηγιούνται με πονηρές διαθέσεις: τελικά τα σκιουράκια πρέπει να είναι δίδυμος γιατί μόνο αυτέ φαίνεται να έχουν καυτό σαβ/κο.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον καντινιέρη απέναντι από το camping τον γνωστό ως και Τριακκόσιο... ο οποίος έχει πάθος με την αρχαία Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχει χτίσει το σώμα του και να είναι σαν γυμνασμένη ντουλάπα, να έχει γεμίσει την καντίνα με αντικείμενα σχετικά με τους τριακόσιους... και να έχει περικεφαλαία, σάρισα ψεύτικη, σπαθί και ασπίδα... η Dannossiel ενθουσιάστηκε τόσο που πήγε και του ζήτησε να ντυθεί για να τον βγάλει φωτογραφία... επίσης μάθαμε ότι κάποιοι την 1η Αυγούστου κάνουν αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών... ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάμε ντυμένες σαν εταίρες δεν ξέρω πως γράφετε αυτή η λέξη προχθές την έμαθα) και συμφώνησε.

(ευχαριστώ τον φίλτατο wrong guy για την διόρθωσή του.)


αυτά τα λίγα από το τρελό camping του ΠΑΣΟΚ. Στο τέλος μας έδωσαν και T Shirt και χάρηκα γιατί μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα T-shirt του ΠΑΣΟΚ. Γενικά έχω έρωτα με διαφημιστικά και τέτοιου είδους μπλούζες...

Ευχαριστώ πάντως την Νεολαία ΠΑΣΟΚ Πιερίας γι αυτή την οργάνωση και ελπίζω την επόμενη φορά να κάτσω ακόμη μια ημέρα παραπάνω.... τελικά αυτός ο Εύρης που φώναζαν όλοι ποιος να είναι... δεν έβαλα φωτογραφίες επειδή δεν έβγαλα καμία... οι καλύτερες αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν στην καρδιά μας...

Ήθελα να κλάψω όταν έφυγα...είχα πολύ καιρό να ζήσω κάτι τόσο ωραίο, ομαδικό και κοινοβιακό.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

4 Φώναξαν:

Geo είπε...

Καλά οι Θερμοπύλες εκεί πάνω τι δουλειά έχουν; Κάτι πιο τοπικό δεν μπορούσαν να κάνουν αναπαράσταση;

Και τι σημεία και τέρατα γίνονται στα κάμπινγκ; Σκιάχτηκα!

Geo είπε...

Πάντως, να συμπληρώσω, το ευχαριστήθηκες και αυτό είναι που μετράει! ;)

Εμένα με τρώει η βροχή ακόμη, μη χέσω... Θέλω καλοκαίριιιιιι... (πρέπει να αποδημήσω πάλι για τους θερμούς μήνες νοτιότερα...)

Wrong Guy είπε...

εταίρες μωρή!

με αι!

Erisadesu είπε...

ααα όλα και όλα... εγώ είπα ότι έμαθα μια νέα λέξη... δεν είπα οτι έμαθα να τη γράφω κιόλας... πάω να την διορθώσω.