Europe1 Vs Mtv Greece

by 16:32 7 Φώναξαν
Εκεί που λες που έπλεκα αμέριμνη ακούγοντας Mtv Greece σκέφθηκα πως τελικά το Europe1 παρόλο που είναι τοπικό κανάλι παίζει καλύτερα βίντεο κλιπ από το Mtv.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω τη φωνή της Dannossiel να μου λέει. Βάλε Europe1 τώρα!! ΤΩΡΑ! και της λέω "Τώρα αυτό σκεφτόμουν πως δεν πιάνω Europe1 εδώ που είμαι". Η αγαπητή μου ξαδέρφη με έγραψε στα @@ και συνέχισε να φωνάζει να βάλω Europe1.
"Βάλε Europe1 τώρα παίζουν κορεάτικο τραγούδι..." "Ποιο της λέω;"
Έτσι άρχισε να μου περιγράφει τι βλέπει και κατάλαβα πως μιλούσε για αυτό το βίντεο:


Εννοείται πως όλη μέρα μιλάω γι αυτό σήμερα!!!! Όταν επιτέλους βρήκα το κανάλι στην τηλεόραση του ψιλικατζίδικου για καλή μου τύχη ξανάβαλε το τραγούδι. Σε λιγότερο από μία ώρα το βίντεο είχε προβληθεί δύο φορές. Pure Win...

Το ωραίο είναι ότι και έπαιξαν το αγαπημένο μου συγκρότημα από την Κορέα και έβαλαν και την Κορεάτικη εκδοχή του τραγουδιού ενώ άνετα θα μπορούσαν να βάλουν την Αγγλική εκδοχή. Για την Ιστορία οι 2NE1 είναι συγκρότημα της Νότιας Καρέας εδώ και δύο χρόνια που εμφανίζεται έχει σαρώσει τα πάντα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και τον πρώτο τους δίσκο στην Ιαπωνία. Δυστυχώς όμως το λανσάρισμα τους στην Ιαπωνική αγορά συνέπεσε με το σεισμό και έτσι ανέβαλαν την προώθησή τους για αργότερα. Το ωραίο είναι πως τώρα επισπεύσθηκε η διαδικασία για την εκδοσή του δίσκου τους στην Αμερική και στον δυτικό κόσμο.

Οι 2ne1 στηρίζονται από την εταιρεία τους YG Entairtement (πως είναι η δική μας η Family τρεις φορές μεγαλύτερη) και η παραγωγή του δίσκου τους για την Δυτική αγορά έγινα και απο τον Will I Am. Όλοι ξέρουμε πως όταν υπάρχει ο Will I Am τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ελπίζω σύντομα οι 2NE1 να γνωρίσουν επιτυχία στον δυτικό κόσμο (εννοώντας σε αυτούς που απλά ακούν αγγλόφωνη μουσική). Το μικρότερο μέλος τους είναι η Minzy 16 χρονών και έχει δηλώσει πως λατρεύει την Ελληνική Μυθολογία. Τα κορίτσια έχουν ταλέντο και πολύ καλο marketing οπότε ελπίζω η μαγική συνταγή της YG Family να πετύχει.

Για ακόμη μια φορά το Europe 1 απέδειξε πως δεν χρειάζεται ένα κανάλι να είναι μεγάλο για να κάνει τη διαφορά και για ακόμη μια φορά η επιλογή των τραγουδιών του έβαλε τα γυαλιά στο ελληνικό Mtv που για να δούμε Asobi Seksu, La roux και ποιοτικά τραγούδια θα πρέπει να ξενυχτήσουμε.

Europe1 ahja ahja ! Fighting!!! όπως θα λέγαν και στην Κορέα.

Πάρτε και την Αγγλική εκδοχή του τραγουδιού :


Για την Ιστορία το Europe1 βοήθησε πολύ στην προβολή υποψηφίων βουλευτών στις προηγούμενες εκλογές και κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών όταν τα υπόλοιπα "Μεγάλα" κανάλια έκλειναν τις πόρτες σε όσους πραγματικά ήθελαν να κάνουν την αλλαγή.

YG Family represented!!!!

άντε να δούμε και Big Bang τώρα.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

7 Φώναξαν:

Seireina είπε...

Kala, to MTV ws mousiko kanali dn axizei, to an einai megalo asxeto. Einai ekneuristiko to oti ena tragoudi ginetai epituxia kai paizoun auto sunexeia epi vdomades mexri na vgei allo kai allazoun se auto. Einai fanero oti provallei mono mainstream mousikh kai sugkekrimena amerikanikh mainstream. Tha htan kalytero an ena tetoio kanali enwne mousika olo ton kosmo kai edine thn eukairia na akousoume kai koreatikh kai iapwnikh mousikh. Allwste, akoma kai sthn Ellada einai polu oi fan autwn twn mousikwn gia na mporoun na tous agnoun etsi.

Erisadesu είπε...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Δυστυχώς το MTV Greece το περίμενα πολλά χρόνια για να γίνει και τελικώς με απογοήτευσε.

Ωστόσο η μόνη του δικαιολογία είναι πως το Ελληνικό κανάλι ανήκει στην Κατηγορία MTV PLUS δηλαδή παίζει μόνο αυτά που τόσο σωστά είπες

Πραγματικά μου λείπει το ευρωπαϊκό mtv της δεκαετίας του 90 και θα ήθελα στην Ελλάδα να μη προβαλλόταν το plus ή τουλάχιστον να προβαλλόταν το mtv2. ή Έστω να είχε περισσότερη ευρωπαϊκή κατεύθυνση όπως το παλιό καλό mtv με το οποίο μεγάλωσα.

Το τραγούδι πως σου φάνηκε;

Seireina είπε...

Wraio mporw na pw an kai dn exw epafh polu me koreatikh mousikh. Kseshkwtiko se sxesh me oti exw akousei ws twra, einai gia dance!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
the writer είπε...

Φαντάσου ν' αρχίσει να παίζει K Pop στα ερτζιανά πιο συχνά κι από τα τελευταία hits του Χολίδη!
(Αυτός είναι ο νέος μου λογαριασμός κι έφτιαξα και νέο blog)

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

katapliktika koritsia kai teleia clip kanoun!!!
1) prepei na matho kai koreatika
2) an kai meta apo 1 mina sxedon apantisa stin anarthisi sou elpizo na min peirazei ...

maria λεμονατη! είπε...

τα καλα της παγκοσμιοποιησης! τωρα καταλαβαινω γιατι ο κοστουριτσα με την μπαντα του τραγουδουσε τις προαλεσ φακ γιου εμ τι βι.