Δεξιά και η Γαλλία

by 10:08 6 Φώναξαν
Από ότι κατάλαβα ο Λαός ξέχασε τι θα πει δεξιά και αυτό το αποδεικνύει η επιλογή του
Σαρκοζύ στην Γαλλία αλλά φυσικά και η επιλογή του Καραμανλή στη διακυβέρνηση της χώρας μας. Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ακόμη και στην τόσο φιλελεύθερη χωρά της Ολλανδίας η ακροδεξία κερδίζει έδαφος.

Αλλά ειλικρινά απο την Γαλλία δεν περίμενα ποτέ να εκλέξει αυτό τον πολιτικό για πρόεδρο. Όσοι δεν θυμάστε ο κύριος Σαρκοζύ ειναι ο κύριος υπαίτιος για τον ξεσηκωμό των μεταναστών στην Γαλλία.


εικ.1 το πρόσωπο της ντροπής.

Ειλικρινά εκνευρίστηκα με αυτή την επιλογή των Γάλλων. Υποθέτω το Liberte Egalite Fraternite το ξέχασαν τα γαλλόπουλα. Δεν λέω πάντα η Γαλλία στο όνομα του Egalite έκανε κάποιες λάθος κινήσεις αλλά οι γάλλοι με αυτό την επιλογή τους τα ισοπέδωσαν όλοι.

Πως γίνεται σε μια τόσο δημοκρατική χώρα να επιλέγουν έναν πρόεδρο, Εβραίο, μετανάστη ουσιαστικά στην ίδια του τη χώρα (ο κύριος Σαρκοζύ έχει καταγωγή απο την Ελληνοεβραική κοινότητα της Θεσσαλονίκης)ο οποίος θεωρεί σκουπίδια τους μετανάστες.
Τραγικό δεν το βρίσκετε; Μετά πως να μη δικαιολογήσεις τα επεισόδια που ακολούθησαν την επομένη της εκλογής του; (θέε μου τι λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιώ.)

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

6 Φώναξαν:

BushidoCougar είπε...

Ενάντια στην ανεξιθρησκεία..
Ενάντια στους μετανάστες...
Ενάντια στο 35ώρο...

κι όμως το 53%+ τον ψήφισε! "Ελέησον ημάς..."

Όπως έστρωσες κοιμήσου έλεγε ο παππούς μου!

Erisadesu είπε...

Άσε αυτός ο κόσμος το έχει χάσει.

Geo είπε...

ce est la vie?

Dannossiel είπε...

tragiko apla.ki ante na peis na to kanoun oi aggloi.alla oi Galloi?MA TON TOUTATI!EINAI TRELOI AUTOI OI GALATES!tora toulaxiston mporei na pesei o ouranos sta kefalia tous prin ginei kamia megaliteri malakia?

alex.00 είπε...

Εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω τα επεισοδια. Συγγνωμη με δημοκρατικη διαδικασια δεν εξελεγη ο Σαρκοζύ? Τι θελουν και κανουν φασαρια?

Erisadesu είπε...

Alex μάλλον δεν κατάλαβες ποιος είναι ο κύριος Σαρκοζύ. Θυμάσαι πέρσυ που όλο το Παρίσι και η επαρχία καιγόταν επειδή κάποιος πολιτικός αποκάλεσε τους μετανάστες Ζώα; Αυτός είναι ο κύριος Σαρκοζύ. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να ξεκινήσουν επεισόδια.

Βορέας Life is what You Make of it. Δεν μπορείς να την δέχεσαι πάντα έτσι όπως είναι.

Άντυ ελπίζω μα τον Τουτατή να τους πέσει.