Θα το γυρίσω στο χόρτο

by 18:50 6 Φώναξαν
Βασικά θα ήταν αγένεια να μη γράψω αυτό πριν οτιδήποτε άλλο, μετά από την χθεσινή ημέρα. Χθες γνώρισα έναν καταπληκτικό blogger και χαίρομαι πραγματικά που κάποιος από την γειτονιά μου μπορεί να είναι τόσο έξυπνος και ταυτόχρονα καθόλου ψωνισμένος.

Εγώ όμως θέλω να γράψω τον πόνο μου. Θέλω να ανακοινώσω ότι έχασα κάθε ελπίδα. Δεν πιστεύω πλέον στην ζουμερή μπριζόλα. Θα σταματήσω πλέον να ελπίζω ότι εκεί υπάρχει μια ζουμερή μπριζόλα για μένα. Θα προχωρήσω στη ζωή μου, θα την ξεπεράσω δεν το αξίζει πια.
Γι αυτό και πείρα την μεγάλη απόφαση θα το ρίξω στο χόρτο και σε άλλα κορεατικά, αν εσύ χοιρινή μπριζόλα δεν μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες μου τότε εγώ θα στραφώ στην θαλπωρή τον πουλερικών, των ψαριών και της αιματογεμάτης χοντρής σκουρόδερμης μοσχαρίσας μπριζόλας. Σε απαρνιέμαι χοιρινή μπριζόλα γιατί εδώ και δύο μήνες σε αναζητώ να μου γεμίσεις το κενό μου στο στομάχι.

Σε αναζητώ για να γευτώ τους χυμούς σου σε κάθε μου μπουκιά. Αχ ζουμερή μπριζόλα εδώ και πολύ καιρό με έχεις αρνηθεί. Σε σκέφτομαι καλοψημένη και ζουμερή και τα υγρά μου γεμίζουν την στοματική μου κοιλότητα. Κοινός μου τρέχουν τα σάλια, ακατάδεκτη!

Κακά τα ψέματα έχει περάσει πολυς καιρός απο τότε που έφαγα μια ωραία μπριζόλα ακριβώς όπως την θέλω και αυτή ηταν στην Ταβέρνα του Βαγγέλη στον Νέο Μαρμαρά, στη Σιθωνία. Θα την βρείτε στο πρώτο στενάκι δεξιά μετά την εκκλησία. Είναι τοποθετημένη μέσα σε ενα στενό αλλά το περιβάλλον της είναι τόσο γλυκό και ο Βαγγέλης πάντα σας φροντίζει. Γι αυτό και εγώ ευχαριστώ τον κύριο Βαγγέλη που μου χάρισε αυτή την γεύση.

Ευχαριστώ κυριε Βαγγέλη.
Αντίο ελπίδα και καταραμένη ζουμερή ακατάδεκτη μπριζόλα.

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

6 Φώναξαν:

Neverlandean είπε...

Κακούργα, τι μου 'κανες! Και τέτοια ώρα με πιάνει μια λιγούρα που δε σε βλέπω! Μετά βίας κρατιέμαι να μην κάνω επιδρομή στο ψυγείο (έκανα πριν λίγο).

Ποιον γνώρισες; ;)

Erisadesu είπε...

Δυστυχώς όχι εσένα μωρό μου.
Neverlandean Υπάρχει ελπίδα για μένα?

Unknown είπε...

μμμ ούτε εμένα γνώρισε, ψώνιο με ανεβάζει ψώνιο με κατεβάζει...χεχεχεχε καλή μου erisabetsu πόσο καλά με γνωρίζεις..ψυχολοοοογααααα
.έχεις ταλέντο να ψυχαναλύεις τους ανθρώπους από μακριά και πάνω απ'όλα πολύ καλή αίσθησηκαι αντίληψη του χιούμορ......nnnottttttt
φιλιά :))))

Neverlandean είπε...

There's still hope. :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως κι εμένα μου ήρθε μια όρεξη για χοιρινό, γμτ.

Erisadesu είπε...

Narita Η λασπολογία μου έπιασε τόπο έχω την προσοχή σου τώρα και αυτό μετράει

Γείτονα Σταυρουπολίτη καλή όρεξη