Sayonara Kobayashi! Irashai Sakata

by 18:14 3 Φώναξαν


Θυμάστε που σας είχα πει για της Γριές και τον Καμικάζι; Ε τώρα ας μιλήσουμε για τα σκουλήκια και τον Samurai για να γίνουμε πιο γραφικοί. Στο τότε άρθρο μιλούσα για την άφιξη του Daigo Kobayashi στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης στην ομάδα του Ηρακλή. Σαν σίφουνας πέρασε μέσα από τα γήπεδα μας, ο Ηρακλής άργησε να τον βάλει στο παιχνίδι και όταν τον έβαλε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα μιλούσε για τον Ιάπωνα αθλητή που εμφανίστηκε από το πουθενά. Έτσι σύντομα τον έφαγε το κακό το μάτι και χτύπησε ο άνθρωπος και πέρασε τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στον πάγκο. Δυστυχώς το συμβόλαιο έληξε και ο Kobayashi έφυγε. Έτσι πλέον μπορούμε να πούμε Σαγιονάρα στον Daigo.

さようなら小林大悟。本当にありがとう。



Όμως βάστα καρδιά μου γιατί ένας νέος Ιάπωνας is coming to town. Τώρα την διαφορά την κάνουν τα σκουλήκια και μας φέρνουν τον Daisuke Sakata στα γήπεδα της πόλης μας.


Όχι και άσχημος! Κρίμα όμως είναι παντρεμένος με την Sayaka Fukuoka, ηθοποιός και tv tarento (ότι και αν είναι αυτό, πάντως στο asianmediawiki δεν την έχει). Ωραίο ζευγάρι. Anyway ο Daisuke Sakata είναι γεννημένος το 1983 (νωρίς νωρίς παντρεύτηκε) και έχει αγωνιστεί στην ομάδα Yokohama F. Marinos. Στο Παγκόσμιο κύπελλο νέων κατάφερε να σκοράρει 4 γκολ εναντίον της εθνικής της Αγγλίας ενώ έχει μία συμμετοχή στην εθνική της Ιαπωνίας το 2006. Με βάση την wikipedia όλα αυτά.


Κοινώς ο Αρης θα είναι η πρώτη του ομάδα στο διεθνές ντεμπούτο του. Ελπίζω να περάσει και αυτός το ίδιο καλά με τον Kobayashi και να μη τραυματιστεί. Εδώ που τα λέμε σίγουρα θα περάσει καλά στη Θεσσαλονίκη απλά το μόνο που με ανησυχεί είναι ποια θα είναι εντύπωση του για τα Ελληνικά γήπεδα και τους Έλληνες οπαδούς. Δεν βαριέσαι μια χαρά θα τα πάει.




Τώρα αυτόν που θα τον βρω; Τουλάχιστον τον Kobayashi ήξερα που να τον βρω και το blog του ήξερα και το που μένει ήξερα, άσχετα που δεν πήγα να τον βρω ποτέ. Με μια γρήγορα αναζήτηση δεν βρήκα το blog του αλλά ωστόσο βρήκα το blog του Guapo που δεν έχω ιδέα ποιος είναι αλλά υποπτεύομαι ότι είναι ο μάνατζερ του (φυσικά και αυτό είναι ameba) (edit..δεν κατάλαβα τι είναι...είναι ένα συλλογικό blog που γράφουν διάφοροι ποδοσφαιριστές μήπως είναι Managment group που τους εκπροσωπεί στα PR τους;) .


いらしゃいます 坂田さん ! がんばてください.
(πρέπει οπωσδήποτε να βάλω ιαπωνικά στο πληκτρολόγιο γιατί είναι πολύ αυτιστικός ο τρόπος που τα γράφω)

PS: Αγαπητέ ΠΑΟΚ μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με τον Guapo και να του πεις να σου φέρει τον Aoyama Jun ; Σου υπόσχομαι ότι όχι μόνο θα αγοράσω εισιτήρια διαρκείας για μένα αλλά θα βάλω την πολυπληθή οικογένεια μου να αντικαταστήσει τα δικά τους διαρκείας με μια ολόκληρη πτέρυγα στο γήπεδο.


Ps2. Αγαπητέ Άρη δεν χρειάζεσαι ένα άτομο να μιλάει βασικά Ιαπωνικά να βοηθάει βρε παιδί μου τον Daisuke να παραγγείλει γύρο, ή να κάνει παρέα στην Sayaka και να τη βοηθάει στα ψώνια; Αν ναι το Email μου είναι στο προφίλ μου. lol

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

3 Φώναξαν:

Kiyoaki Matsugae είπε...

Τεχνίτης παίκτης ο Κομπαγιάσι, αλλά λίγο εύθραυστος. Την πρώτη αγωνιστική είχε κάνει γιο-γιο την άμυνα του γάβρου.
Να θυμήσω, βέβαια, ότι μόνο μία ελληνική ομάδα (η ενδοξότερη) έχει τραβήξει την προσοχή των Γιαπωνέζων: http://www.youtube.com/watch?v=00XpA1SNmEU

Erisadesu είπε...

καλά τη φωτογραφία με τον Koki Tanaka και τη μπλούζα της ΑΕΚ την είχα δει εδώ : http://tsagirlz.blogspot.com/2008/01/blog-post_11.html

αλλά αυτό με τη κοπέλα πρώτη φορά το βλέπω !! λολ η ΑΕΚ τα πάει καλά στην Ιαπωνία χάρη στα χρώματα της άντε να ανακαλύψουν και τον ΑΡΗ τώρα.

καλώς ήρθες στο blog.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.