Let's get inspired shall we?

by 21:34 2 Φώναξαν
Σήμερα είδα αυτόν που αγαπάω να επιστρέφει στον τόπου που αγαπάει. Δύο κόσμοι που αγαπάω εξίσου βρέθηκαν στα παρακάτω βίντεο. Γι αυτό θα ήθελα να τα μοιραστώ με κάποιους που αγαπάω.

Tokyo Rising   by Paladium Boots

Part 1 / 5

Part 2 / 5

Part 3 / 5

Part 4 / 5

Part 5 / 5 


Τελευταία περνάμε δύσκολα σαν λαός. Έχουμε χάσει το κέφι μας, τα κότσια μας και πολύ φοβάμαι πως σύντομα θα χάσουμε και το φιλότιμο μας. Δηλαδή σιγά σιγά ο Έλληνας χάνει την ταυτότητά του. Δεν είμαι αισιόδοξο άτομο απο την φύση μου όπως έχω ξαναπεί. Ωστόσο όμως θα ήθελα να έβλεπα τους γύρω μου να δουν πως μέσα σε αυτή την χάλια κατάσταση που ζούμε μας δίνεται η ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Ας ξεχάσουμε την μέχρι τώρα ζωή μας και ας φροντίσουμε απο εδώ και πέρα να κάνουμε μία νέα αρχή γεμάτη με όλα αυτά που αγαπάμε. Ας μη το δούμε σαν μια καθυστέρηση αλλά σαν μια ευκαιρία για Reset. Reset στις ανάγκες μας, στις προτεραιότητες μας και στην αναγέννηση ενός ποιο δημιουργικού Ελληνισμού.... Ας εμπνευστούμαι απο την κρίση και τα προβλήματα μάς, ας μάθουμε απο τα λάθη μας που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση και ας μην τα επαναλάβουμε ποτέ.

Ας εμπνευσθούμε, ας αγαπηθούμε και ας δούμε την καθημερινότητα για να ξαναγαπηθούμε μεταξύ μας. Νομίζω οτι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες. 

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

2 Φώναξαν:

salvador είπε...

αγάπα με και ας κλαίω

Erisadesu είπε...

αγπά με και ας κλάνω