Από το παράθυρο μου....

by 11:55 2 Φώναξαν
Σαν παιδί του δημοτικού δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς είναι το μάθημα της έκθεσης, μέχρι που μας έβαλαν να γράψουμε για την Τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί όλοι ήταν εναντίον στο μαγικό εργαλείο που για εμένα ήταν όλος μου ο κόσμος. Για το παιδί που ήμουν, η τηλεόραση μου ήταν το παράθυρο μου στον κόσμο. Εκεί είδα πρώτη φορά τους ανθρώπους από την άπω Ανατολή και τους μαγικούς κόσμους που ανοιγόταν μπροστά μου, εκεί είδα πλοία, διαστημόπλοια και τεχνολογικά θαύματα να φθάνουν στον σαλόνι μου. 

Τα χρόνια πέρασαν και το internet πλέον έγινε το νέο μου παράθυρο. Έτσι σήμερα Κυριακή, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και ακόμη ένα καλοκαίρι που με βρίσκει βουτηγμένη στην θλίψη και στην αδυναμία μου να αποδεχτώ αυτή την εποχή που άλλοτε καλωσόριζα με αγάπη έμεινα εδώ στην άδεια πόλη μόνη μου να κοιτάω από το παράθυρό.


Δεν είχα σκοπό σήμερα να σηκωθώ και να γράψω στο blog, αλλά να που έτυχε. Γιατί σκεφτόμουν πως από το παράθυρο μου βλέπω τόσους μαγικούς κόσμους και λαμβάνω τόσες πολλές πληροφορίες, ωστόσο ...παραμένω θεατής....πίσω από ένα κομμάτι γυαλί. Δεν μπορώ να απλώσω το χέρι μου και να πιάσω αυτό που βλέπω και δεν έχω καν τρόπο να βρεθώ κοντά σ'αυτά που βλέπω.


Από το παράθυρό μου βλέπω χιλιάδες ανθρώπους, μαθαίνω τη ζωή τους, ακούω τις ιστορίες τους και βλέπω το έργο τους, τους βλέπω να μεγαλώνουν, να ωριμάζουν και να εξελισσονται. Τόσα χρόνια νόμιζα πως η θέα από το παράθυρό μου έσπαγε την μοναξιά μου, σήμερα όμως συνειδητοποιώ πως απλά την μεγαλώνει. 

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

2 Φώναξαν:

Liani είπε...

αχ τηλεοραση, εκεινο το μαγικο κουτι που ειχες ελαχιστο ελεγχο στο τι σου εδειχνε και δεκαδες διαφημησεις. Οι μονες αναμνησεις μου απο την εποχη της τηλεορασης ειναι το πρωινο της 11η σεπτεμβριου και η ταινια Predator με τον Arnold που ακομη κ σημερα μου εχει αφησει μια βαθια ουλη στην φαντασια μου κ στον φοβο του σκοτους.

Μμμ, μπορω να σου πω το μυστικο μου που με βοηθησε να σπασω την μοναξια μ και την βαρεμαρα μ σε αυτον τον κοσμο.
Θυσιες.
Ναι ναι θυσιες. Δεν μπορεις να φανταστεις το ποσο σε ζωντανευει :Ρ
Το κυνηγι, τα πλανα, οι μπατσοι να σε κυνηγανε, ντετεκτιβ σε καθε γωνια να σε κοιτανε.
Και εσυ να γελας μεσα σου ξεροντας οτι δεν ξερουν τιποτα.
Δοκιμασε το, η Τηλεμαρκετινγ εχει ενα ενδιαφερον βιβλιο για το πως να ξεκινησεις μονο 29.99.

ΥΓ: ειχα καιρο να κοιταξω το τι γινεται στα βλογ που ακολουθουσα κ τελευταια φορα που κοιταξα το δικο σ ηταν μια αδεια μαυριλα. Χαιρομαι οτι γραφεις ακομη χ)

ΥΓ2: για να αποφυγουμε την Ιντερπολ να μας κυνηγαει θα πω οτι αστειευομουν για το ολο θεμα των θυσιων :Ρ (or Did I?) https://youtu.be/2ygLfPPkbQA

Lianiς

Erisadesu είπε...

ότι ήμουν έτοιμη να θυσιάσω μια παρθένα!! δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που είδα το comment σου
πόσα χρόνια έχουν περάσει νόμιζα δεν θα σε ξαναδώ ποτε!!! ξεκινήσαμε πάλι εδώ και καιρό με πιο συχνούς ρυθμούς και καλή διάθεση στις athlieskores.blogspot.gr και εδώ συνεχίζω να ποστάρω τα εσώψυχα μου ... Μωρή Liani μου έλειψες