Δεν θέλω να παιθάνει το Blog μου.

by 19:36 11 Φώναξαν
Διάβασα ένα ποστ του Sephiroth όπου μεταξύ άλλον αναφέρει: "...Τόσοι πολλοί ήμαστε με την αυταπάτη πως τα γραπτά μας αξίζουν να διαβαστούν; Κοιτάχτε και πόσα βιβλία βγαίνουν. Λογοκρισία λόγο υπερβολικά πολλών πηγών πληροφόρησης. Ποιος από εμάς, τις εξ ημών άραγε, αξίζει; Ποιος έχει ταλέντο; Ποιος είναι ένας νέος Tim Robins, Frank Herbert, Bernard Werber; Και αν είναι κάποιος από εμάς..." Δεν ήξερα ότι Blog κάνουν όσοι απλά το έχουν απωθημένο να γίνεις συγγραφείς.

Δηλαδή είναι απαραίτητο να κάνεις ένα Blog για να μπορείς ελεύθερα να εκφράζεσαι μέσα από τις λέξης; Το να κάνεις Blog σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι θες να πεις; Μα ποία η διασκέδαση αν είναι να γράφεις μόνο για σοβαρά θέματα στο Blog; Πως να σε διασκεδάσει κάτι που σου δημιουργεί άγχος για το ποιες λέξεις θα χρησιμοποιήσεις για να εκφραστείς καλύτερα και ποίο εντυπωσιακό;

Δηλαδή αν δεν μπορείς να πεις κάτι με στυλ... μη το λες καθόλου; Βασικά δεν σας κρύβω θα ήθελα πολύ να γράφω κείμενα με την χάρη μιας συγγραφέας. Αλλά πραγματικά αν μπορούσα να το κάνω αυτό για να χρησιμοποιούσα τον Blog; Απλά δεν βρίσκω το λόγο. Για μένα το Blog είναι το ημερολόγιο μου. Γράφω ότι μου κατέβει, κολλάω ότι με διασκεδάζει και απλά σπάω πλάκα. Γι αυτό και δημιουργήσαμε μαζί με την Άντι ένα ακόμη Blog για να σπάμε πλάκα απλά και να για κάνουμε και τους άλλους να γελάνε με τα καμώματά μας. Και το όνομα αυτού: Άθλιες Κόρες Αυτό το blog είναι κάτι δικό μου και της Άντις και ελπίζω να το χαρούμε και οι δύο.

Χαίρομαι που το Blog μου είναι ότι να ναι. Σίγουρα θα προτιμούσα να έκανα ένα blog ταξιδιωτικό αλλά τι μπορεί να γράψε ένα άτομο που δεν κάνει ταξίδια απλά τα οργανώνει;
Άσε που θα έπρεπε να γράφω για σοβαρά θέματα και εγώ απλά θέλω να διασκεδάζω. Μου αρέσει που μπορώ απλά να γράφω ότι θέλω και όποιος θέλει να σχολιάζει τις σκέψεις μου ακόμη και τις ποιο άκυρες.

Βασικά για ακόμη μια φορά στην ζωή μου έχω βγει τελείως εκτός θέματος. Έκανα μια βόλτα στο blogger και στεναχωρήθηκα για το πόσα "πεθαμένα" blogs έχουν μαζευτεί. Είναι πραγματικά κρίμα να μένει κάτι έτσι. Καλύτερα να το έσβηναν παρά να έμενε μετέωρο και μόνο του. Εμένα μου θύμισαν όλα αυτά τα blogs πλοίο φάντασμα που υπάρχει και μπορείς να το βρεις και να διασκεδάσεις πάνω του αλλά στην ουσία παραμένει ένα άδειο κουφάρι χωρίς ψυχή. Δεν θέλω να γίνει και εμένα το δικό μου έτσι. Ελπίζω να ασχοληθώ μαζί του όσο μπορώ και όταν ποια δεν θα μπορώ απλά θα το αποσύρω.

Λοιπόν Τέρμα ο Φασισμός των Blog. Αυτή είναι μια νέα εποχή στον κόσμο αυτό. Ζήτω η Αναρχία και Ασυναρτησία των Blog!!!!!

Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

11 Φώναξαν:

Giannis Michalopoulos είπε...

Don't worry dear, ο Sephiroth έχει κάποιες τέτοιες αναλαμπές. Η απάντηση πιστεύω πως είναι "ναί". Ναι, τόσοι πολλοί είμαστε όσοι έχουμε να πούμε κάτι, τόσοι πολλοί είμαστε όσοι αξίζουμε να διαβαστούμε, τόσοι πολλοί είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε την διαφορά. Τα πάντα νομιζώ πως εξαρτούνται απο το ποιος θέλεις να σε διαβάσει. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το blog για να κρατάω ενημερωμένους τους φίλους μου για το τι μου συμβαίνει, και είμαι απολύτως ευχαριστημένος με αυτό. Αν ήθελα να έχω έναν τεράστιο κύκλο αναγνωστών, θα βάφτιζα και εγώ στον Ιορδάνη της mainstream κουλτούρας κάποιο αποκρυφιστικό βιβλίο για τον Ιησού, και θα τελείωνε η ιστορία. Το νόημα σε ένα blog είναι να γράφεις ό,τι θέλεις, επειδή το θέλεις- ένα μέρος απο φίλους, για φίλους.

ΥΓ: Thanks for the add! <3

Erisadesu είπε...

Ευχαριστώ νόμιζα ότι ήμουν η μόνη.

A.Charantonis είπε...

χε χε, καλά. Μ επίσατε θα γάψω ένα επξηγηματικό postίδιον.

A.Charantonis είπε...

Παρεπιπτόντως το να το αποσύρεις απλά θα συνεισφέρει σε αυτό που κατέκρινες. Θα είναι σαν να θεωρείς πως όσα έγραψες δεν έχουν αξία. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ναι είναι κρίμας που υπάρχουν τόσα βλογ που κείτονται νεκρά, και με έχει απασχολήσει και εμένα, και ίσως "τρώνε" αναγνώστες από άλλα βλογ. Αλλά το να το διαγάψεις -πιστεύω θα πάει κόντρα σε αυτό που λες. (να προσθέσω 2πράγματα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το βλογ σου και τελικά, μάλλον ναι, πρέπει να είμαι σνομπ κατά βάθος. επιφάνεια. whatever)

Giannis Michalopoulos είπε...

Χμμ, μόλις πρόσεξα οτι σε προσφωνεί ως Sephiroth στο post της! Δεν είχα ιδέα οτι συνέχιζες να γίνεσαι γνωστός με αυτό το nickname! Είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! :P

Erisadesu είπε...

Με τον όρο αποσύρω εννοώ ότι θα διαγράψω το blog μου όταν θα πεθάνει. Δεν θέλω να το αφήσω άδειο να περιπλανιέται στην θάλασσα του Νετ.
Τον προσφωνώ Sephiroth επειδή έτσι βρήκα κατά λάθος το blog του και επειδή είναι ένα όνομα που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου.

A.Charantonis είπε...

Χε χε... Sephiroth είναι ένας και μοναδικός, αλλά αρέσκομαι να δανείζομαι το όνομά του. Ναι πολλοί με φωνάζουν ακόμα έτσι. Seph, Sephiroth, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του Seph μέσα μου έχει πεθάνει. :(

Disposition21 είπε...

Γεια σου :)
Συμφωνούμε! Γιατί όμως να το σβήσεις το μπλογκ αργότερα; Είναι σαν να πετάς το ημερολόγιό σου στα σκουπίδια. Κρίμα είναι!

Erisadesu είπε...

@ Sephiroth
Δεν θυμάμαι και πολλά από αυτό τον χαρακτήρα μπορώ να πω. Αλλά είναι πιο σύντομο για να το χρησιμοποιώ όταν αναφέρομαι σε σένα.

@Disposition.

Εγώ θα κρατήσω το αρχείο για προσωπική μου χρήση. Απλά δεν το θέλω να είναι νεκρό, μελαγχολικό και μόνο του στον αέρα.

Dannossiel είπε...

xa pragmatika me sugkinise auto pou grapses.zito ta o,ti na nai blog ra!ta blog mas tha pethanoun mazi mas(apeilitiko).s agapao.pame gia kafe?lol

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το πιο προκλητικο
σεξουαλικο blog ιστοριων
ερωτονομικον