House Md vs Reality 0-1

by 12:03 6 Φώναξαν
Τι ωραία και απλά μας φαίνονται τα πράγματα σε όλες αυτές τις σειρές με νοσοκομεία, πόσο απλά σώζουν άτομα στην Εντατική, στο House Md και στο Chicago Hope. Ωστόσο στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Τα πραγματικά νοσοκομεία είναι πιο πολύ σαν το Grace Anatomy κοινώς ένα μεγάλο μπουρδέλο, με τη διαφορά ότι οι γιατροί δεν γαμιούνται στα ελληνικά νοσοκομεία. Όχι τουλάχιστον με την έννοια του γαμιούνται όπως αυτό δείχνει στην Αμερικάνικη σειρά. Γιατί στη δουλειά τους φεύγει ο πάτος μέχρι την ώρα που τελειώνει η βάρδια τους, ή λίγο νωρίτερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι... πολύ εύκολα σώζονται ζωές στις τηλεοπτικές σειρές και θα έπρεπε να σταματήσω να τις βλέπω γιατί ο εγκέφαλος μου δεν περίμενε το σημερινό αποτέλεσμα. Η ηλιθιότητα που κυλάει στον εγκέφαλο μου με έκανε να πιστέψω ότι τα πράγματα είναι απλά, πως θα μπει στο χειρουργείο, θα γίνει η επέμβαση και θα φύγει...

Όμως ξέχασα τον παράγοντα Koehlo, "Όταν πραγματικά θες κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου" ή κάνει το κορόιδο, ή απλά τον παίρνει.

Οι Γιατροί είπανε ότι δεν μπορεί να γίνει η αφαίρεση του όγκου από τα πνευμόνια του.
Δεν μπορούν να το καθαρίσουν χωρίς να πληγώσουν ζωτικά σημεία. Σίγουρα οι γιατροί δεν φταίνε, ο όγκος έχει απλωθεί σε σημεία που δεν θα έπρεπε. Είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσαν
να κάνουν κάτι θα το έκαναν.

Ώρα να φορέσω το ψεύτικο χαμόγελο που μας έμαθαν να φοράμε για τους τουρίστες και να υποδεχτώ με ψεύτικο βλέμμα αισιοδοξίας το μέλλον που θα έρθει.


Erisadesu

Developer

Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης, το όνειρό της εινα να γίνει blogger, να ζήσει στην Ιαπωνία και να μάθει ορθογραφία

6 Φώναξαν:

Leviathan είπε...

poli diskoles katastaseis...apla kouragio...21 xronia fetos kleinoun pou exasa ton patera mou apo karkino ston pneumona...xamogela gia to kalo tou an8ropou sou...tou axizei...de xero ti allo na po...ola einai poli mikra brosta sauto...

myrto είπε...

Kouragio kali mou...exeis makri kai duskolo dromo mprosta sou. Palepse ton me xamogelo. I skepsi mou einai mazi sou.

Erisadesu είπε...

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,
πρέπει να φανούμε όλοι δυνατοι.
Leviathan, λυπάμαι πολύ για τον πατέρα σου, ο κουμπάρος μου είναι ο δεύτερος πατέρας μου.

Μυρτώ μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί για χάρη του και για χάρη της κόρουλας του.

Geo είπε...

Been there, done that... Κουράγιο μόνο, τίποτα άλλο δεν βοηθάει.

KitsosMitsos είπε...

Κουράγιο. Ειλικρινά.
Και όσο το δυνατόν, περαστικά να είναι.

alex.00 είπε...

Κουραγιο senpai...